Hyppää pääsisältöön

Palveluiden ja yhteistyön yhteystiedot

Etsitkö korkeakouluyhteisöstämme yhteistyökumppania tutkimus- tai kehitysprojektiin? Tai haluatko kuulla, miten voisimme räätälöidä täydennyskoulutuksen juuri sinun tarpeisiisi? Oletko kiinnostunut opiskelijayhteistyöstä tai alumnitoiminnasta? Tältä sivulta löydät yhteystiedot - ota yhteyttä, autamme löytämään oikean kontaktin, etenemisväylän tai yhteistyömuodon.

Yritysyhteistyö ja kumppanuudet

Etsitkö yhteistyötahoa yrityksesi tai yhteisösi tutkimus-, kehittämis- tai innovaatiohankkeeseen tai avuksi ongelmanratkaisuun? Löydetään yhdessä resursseillesi ja tarpeisiisi soveltuvin yhteistyön muoto. Ota yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen yrityspalvelut [at] tuni.fi (yrityspalvelut[at]tuni[dot]fi) tai soita numeroon 029 452 4500.

Osaamisen kehittäminen ja täydennyskoulutus

Etsitkö tietoa Tampereen yliopiston ja Tampereen ammattikorkeakoulun täydennyskoulutuksesta, jatkuvan oppimisen ja osaamisen kehittämisen palveluista? Autamme sinua löytämään soveltuvimmat ratkaisut tai räätälöimme ne toiveidesi mukaan. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen kehityosaajana [at] tuni.fi.

Opiskelijayhteistyö ja urapalvelut

Opiskelijayhteistyö on mainio tapa löytää osaajia. Kun etsit työntekijöitä, haluat ehdottaa aihetta opiskelijaprojektille tai lisätietoja tietoa rekrytointi- ja uratapahtumista, ota yhteyttä urapalveluihimme.

Tampereen ammattikorkeakoulun urapalvelut: urapalvelut.tamk [at] tuni.fi (urapalvelut[dot]tamk[at]tuni[dot]fi)
Tampereen yliopiston urapalvelut urapalvelut.tau [at] tuni.fi (urapalvelut[dot]tau[at]tuni[dot]fi)

Alumnitoiminta

Ota yhteyttä, kun haluat lisätietoja alumniyhteistyön mahdollisuuksista ja alumneille suunnatuista palveluista. Autamme myös verkostojen luomisessa.

Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen alumni [at] tuni.fi.

Kansainvälinen korkeakouluyhteisö

Tampereen yliopisto ja Tampereen ammattikorkeakoulu ovat aktiivisia yhteistyökumppaneita niin paikallisesti, kansallisesti kuin kansainvälisesti. Tarjoamme opiskelijoillemme ja henkilökunnallemme monia mahdollisuuksia kansainvälistymiseen.

Jos haluat kuulla lisää kansainvälisestä Tampereen yliopistosta, lähetä sähköpostia osoitteeseen partnerships [at] tuni.fi. Jos haluat kuulla lisää kansainvälisestä TAMKista, lähetä sähköpostia osoitteeseen international.tamk [at] tuni.fi.

Akateeminen kansainvälinen yhteistyö Tampereen yliopiston kanssa
Tutustu kansainväliseen TAMKiin

Yrityslähettiläät tuovat viestiä yhteistyömahdollisuuksista suoraan yritykseesi

Korkeakouluyhteisömme palvelee yrityksiä ja yhteisöjä koosta ja toimialasta riippumatta. Yrityslähettiläänä toimivat opiskelijat vierailevat Tampereen seudun yrityksissä kertomassa yliopistoyhteistyön mahdollisuuksista ja palveluista.

Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen yrityslahettilaat [at] tuni.fi.

Osallistu keskusteluun somessa

Viestimme yrityksille ja yhteisöille suunnatuista palveluista, tapahtumista ja yhteistyömahdollisuuksista myös sosiaalisessa mediassa sekä Yhteistyön tekijät -uutiskirjeessämme. Seuraa meitä ja nappaa parhaat vinkit!