Hyppää pääsisältöön

Opettajille ja opinto-ohjaajille

Ohjaatko lukiolaisia tai ammattikoululaisia korkeakouluopintojen pariin? Etsitkö oppitunnillesi korkeakoulun tuottamaa materiaalia? Tutustu Tampereen yliopiston ja TAMKin palveluihin opettajille ja opinto-ohjaajille.

Opetuksen ja ohjauksen tueksi

Tampereen yliopiston Juniversity järjestää toimintaa ja tutustumisia korkeakoulumaailmaan lapsille, nuorille ja heidän opettajilleen varhaiskasvatuksessa, perusopetuksessa ja toisella asteella. Toiminta on monitieteistä ja mukana ovat niin yliopistomme tiedekunnat, tutkimusyksiköt kuin opiskelijatkin. 

Yliopiston palvelut opettajille ja opinto-ohjaajille

TAMK tarjoaa tapahtumia, opintoja ja vierailuja, jotka auttavat ohjaamaan ammattikorkeakouluopintoihin. Saat työsi tueksi tietoa erilaisista tavoista tutustua TAMKiin, suorittaa korkeakouluopintoja ja hakea opiskelijaksi.

TAMKin palvelut opettajille ja opinto-ohjaajille

Täydennyskoulutuksia opettajille ja varhaiskasvatuksen asiantuntijoille

Juniversityn koulutukset

Tampereen yliopiston Juniversity järjestää maksuttomia täydennyskoulutuksia opettajille ja kasvattajille etä- ja lähitoteutuksina. Tarjolla on myös LUMA-keskus Suomi -verkoston kanssa yhteistyössä toteutettavia koulutuksia.

TAOKin täydennyskoulutukset

Tampereen ammattikorkeakoulun ammatillisessa opettajakorkeakoulussa (TAOK) on tarjolla useita maksuttomia täydennyskoulutuksia sekä opettajille että muille oppilaitosten työntekijöille.

Treen täydennyskoulutukset

Tree – Jatkuvan oppimisen palvelut järjestää monipuolisesti erilaisia täydennyskoulutuksia niin opetuksen kuin aikuis- ja varhaiskasvatuksen parissa työskenteleville.