Hyppää pääsisältöön
Opiskelijat

Opiskelijayhteistyö ja urapalvelut - löydä osaaja

Yhteistyö opiskelijoiden kanssa avaa yrityksille mahdollisuuden hyödyntää tuoretta näkemystä ja ratkaista ajankohtaisia ongelmia. Tampereen korkeakouluyhteisö kouluttaa monipuolisia osaajia työelämän tarpeisiin. Jo opiskeluaikanaan he ovat hyviä yhteistyökumppaneita rajatuissa tutkimus- ja kehittämishankkeissa, esimerkiksi opinnäyte-, harjoitus-, tai projektitöiden tekijöinä. Moneen tutkintoon sisältyy myös harjoittelu- tai siihen rinnastettava työelämäjakso. Opiskelijayhteistyö on mainio tapa löytää uudet parhaat osaajat ennen mahdollista rekrytointia.

Mielessä rekrytointi?

Haluatko rekrytoida uusia osaajia? Tampereen korkeakouluyhteisöstä valmistuu vuosittain tuhansia opiskelijoita yhteiskunnan eri aloille.

Hyödynnä opiskelijoiden osaamista rajatuissa projekteissa

Etsitkö lisäresursseja tai tekijää pienelle projektille? Opiskelijat voivat tehdä tutkintoonsa soveltuvia opinnäyte- tai harjoitustöitä sekä pieniä projekteja yritysten ja yhteisöjen toimeksiannosta. Aiheena voi olla esimerkiksi käytännön työelämän selvitys-, suunnittelu-, valmistus- tai kehittämistehtävä.

Näy kampuksilla

Vahvista yrityksesi, yhteisösi tai toimialasi tunnettuutta opiskelijoidemme keskuudessa ja luo kontakteja opiskelijoihimme.

Tule mentoriksi

Oletko työelämässä jo kokemusta kartuttanut osaaja? Haluaisitko jakaa kokemustietoasi työuran alussa olevalle ja tukea hänen työelämätaitojaan sekä kasvuaan asiantuntijaksi?

Ota yhteyttä ja kysy lisää opiskelijayhteistyön mahdollisuuksista

Kun etsit työntekijöitä, haluat ehdottaa aihetta opiskelijaprojektille tai tahdot kuulla lisää rekrytointi- ja uratapahtumista, ota meihin yhteyttä.

  • Tampereen yliopiston urapalvelut: urapalvelut.tau [at] tuni.fi
  • Tampereen ammattikorkeakoulun urapalvelut: careerservices.tamk [at] tuni.fi