Hyppää pääsisältöön
Neljä henkilöä hymyilee yhteiskuvassa ja pitelee pahvi-sydämiä.

TAMKin alumneille

Olet osa TAMKin alumniyhteisöä, jos olet opiskellut tai työskennellyt Tampereen ammattikorkeakoulussa tai Pirkanmaan ammattikorkeakoulussa. Liittymällä TAMKin alumniverkostoon saat suoraan sähköpostiisi tietoa ajankohtaisista koulutuksista, tapahtumista ja uutisista.

Koulutus ja kumppanuudet

Koulutus

Alumnina voit opiskella TAMKin avoimen AMKin opintoja veloituksetta yhden vuoden ajan valmistumisestasi lähtien.

Kumppanuudet

Teemme pitkäkestoista ja monipuolista yhteistyötä kumppaniyritystemme ja -organisaatioidemme kanssa.

Alumnien tarinat

Vuoden alumni

Vuoden alumnimme on sähköisen talotekniikan asiantuntija Antti Kalliomäki. Hän työskentelee WSP Finlandilla ja toimii mentorina TAMKin kansainvälisissä hankkeissa.

Lue Antin tarina

Tutustu vuoden alumneihin

Alumnitarinat

Julkaisemme alumniemme tarinoita inspiraatioksi nykyisille ja tuleville opiskelijoillemme.

Tutustu alumnien tarinoihin

Kertoisitko meille oman tarinasi? Ota yhteyttä: alumni.tamk [at] tuni.fi

Alumnina työelämässä

Uraseurannat

Vuosittainen uraseurantakysely kartoittaa muun muassa miten alumnimme ovat työllistyneet ja miten suoritettu tutkinto vastaa työelämän vaatimuksia. Kysely lähetetään aina viisi vuotta valmistumisen jälkeen, joten vuonna 2024 vastausvuorossa ovat vuonna 2019 valmistuneet. 

Opiskelijayhteistyö

JobTeaser-palvelussa voit tarjota opiskelijoille harjoittelu- tai työpaikkaa. Lisäksi voit vastavalmistuneena alumnina hyödyntää JobTeaseria työpaikan etsimiseen. Saat tunnukset käyttöösi ottamalla yhteyttä TAMKin urapalveluihin. 

Työelämäverkostoituminen

DigiMESH-hankkeen sivuilta löydät materiaalia ja opetusvideoita verkostoitumisosaamisen kehittämiseksi. Materiaalit ovat erityisen hyödylliset uransa taitekohdissa olevalle, kuten alanvaihtajalle tai vanhempainvapaalta palaavalle.

Ylpeästi TAMKilainen

Alumniverkostot

Eri alojen alumniryhmissä voit verkostoitua muiden oman alasi alumnien kanssa. Jos haluat itse järjestää oman alasi tapahtuman tai aloittaa uuden verkoston, autamme alumnien tavoittamisessa.

Tampere Alumni Ambassadors

Alumnilähettiläät ovat mukana kehittämässä korkeakoulujen ja yhteiskunnan välistä vuorovaikutusta, tukemassa tunnettuutta, opetus- ja tutkimustyötä sekä kansainvälistä yritysyhteistyötä.

TUNI-Shop

Haluatko tunnustaa korkeakouluyhteisön väriä? Löydät ajankohtaiset tuotteemme kätevästi verkkokaupasta.