Hyppää pääsisältöön
TAMK international

Kansainvälinen TAMK

Työmarkkinat ovat tulevaisuudessa entistä globaalimmat. Sekä TAMKin opiskelijoilla ja että henkilöstöllä on erinomaiset mahdollisuudet kansainvälistyä laajaa kv-verkostoamme hyödyntäen. TAMK on kansainvälisesti houkutteleva yhteistyökumppani, ja kansainvälinen toimintamme on moniulotteista sekä paikallisesti että maailmanlaajuisesti.

Kasva kansainväliseksi osaajaksi

Kokemus muiden maiden työkulttuureista ja tavoista muodostaa tärkeän osan ammattiin kasvua. TAMKin opiskelijana voit suorittaa osia tutkinnosta ulkomailla. Tarjolla on useita mahdollisuuksia: opiskelija- tai harjoittelijavaihtoja, intensiivikursseja, kansainvälisiä hankkeita - unohtamatta kotikansainvälistymismahdollisuuksia.

Kansainvälinen liikkuvuus

TAMKilla on sopimus opiskelija- ja henkilöstöliikkuvuudesta noin 350 kansainvälisen korkeakoulun kanssa. Olemme mukana useassa kansainvälistä liikkuvuutta edistävässä ohjelmassa.

Verkostoyhteistyö

Kansainväliset teemaviikot

TAMK ja Tampereen korkeakouluyhteisö järjestävät Tampereella tai virtuaalisesti kansainvälisitä teemaviikkoja. Niihin toivotamme tervetulleiksi niin kansainväliset kuin kotimaiset luennoitsijat ja osallistujat.

Seuraa blogejamme

Lue englanninkielisistä blogeistamme, mitä kansainvälistä TAMKissa tapahtuu tai mitä vaihdossa oleville opiskelijoille kuuluu.

Ota meihin yhteyttä

Alta löydät eri kansainvälisten toimintojemme yhteystietoja. Voit myös aina laittaa sähköpostia osoitteeseen: international.tamk [at] tuni.fi (international[dot]tamk[at]tuni[dot]fi)

Opiskelijoiden ja henkilöstön liikkuvuus

Opiskelijavaihdot

outgoing.tamk [at] tuni.fi (outgoing[dot]tamk[at]tuni[dot]fi)
incoming.tamk [at] tuni.fi (incoming[dot]tamk[at]tuni[dot]fi)

Henkilöstövaihdot

staffexchange.tamk [at] tuni.fi (staffexchange[dot]tamk[at]tuni[dot]fi)