Hyppää pääsisältöön
TAMKin opiskelijan käsikirja

Terveydenhoitaja (AMK), muuntokoulutus

Terveydenhoitaja (AMK) muuntokoulutus 

Olet lämpimästi tervetullut opiskelemaan terveydenhoitajan tutkinto-ohjelmaan!

Opintojen alkaminen

Opiskelu alkaa keskiviikkona 3.1. 2024 klo 9.00 osoitteessa TAMK, Kuntokatu 3, Tampere. Kokoontuminen luokassa B4-26.

Orientoivat päivät

Opinnot aloitetaan orientoivalla päivällä heti ilmoittautumisen jälkeen. Tällöin tutustut TAMKiin, opintojesi sisältöihin ja käytäntöihin sekä muihin ryhmäsi opiskelijoihin. Orientoivan päivän aikana tarvitset omaa tietokonetta.  Jotta opintosi pääsevät hyvin vauhtiin, on tärkeää, että osallistut orientoivan päivien ohjelmaan paikan päällä. Jos tulee pakottava este, ota yhteyttä opettajatuutoriisi elisa.airikkala [at] tuni.fi (elisa[dot]airikkala[at]tuni[dot]fi), niin saat etäyhteyslinkin.

Ennen orientaatiopäivää tuni-tunnukset luotuasi kirjaudu oman ryhmäsi Moodle-alustalle: 24THV terveydenhoitajat https://moodle.tuni.fi/course/view.php?id=39181 Kurssiavain on 2024THV

Löydät 24THV:n moodlesta ensimmäisen ennakkotehtävän ohjeet.

 

Koulutuksen opetussuunnitelma

Tästä pääset tutustumaan koulutuksesi opetussuunnitelmaan  

Opiskelu

Koulutus toteutetaan verkkopainotteisesti keskiviikkoisin. Opinnot sisältävät itsenäisen opiskelun ja etänä tapahtuvan viikoittaisen verkkolähiopetuksen lisäksi myös muutaman lähiopetuspäivän Tamkilla.

Opiskelu verkkopainotteisessa terveydenhoitajakoulutuksessa edellyttää sinulta itseohjautuvuutta, hyvää ajanhallintakykyä ja valmiutta opiskella itsenäisesti ja tiimeissä. Tapaamisten lisäksi varaa riittävästi aikaa itsenäiseen opiskeluun ja tiimeissä tehtäviin aikataulutettuihin oppimistehtäviin. Laskennallisesti opiskelu vastaa noin 40 viikkotunnin työtä.  

 Puolet koulutuksesta on käytännön terveydenhoitotyössä tapahtuvaa harjoitteluita, jota voit tehdä eri puolilla Suomea.

 

Rokotustiedot ja tuberkuloosiriskin arviointi

Terveysalan koulutukseen valituilla on tärkeä olla rokotusasiat kunnossa. Tutustu oheisesta linkistä YTHS:n ohjeisiin sote -alan opiskelijoille ja täytä siellä oleva rokotussuojan itsearviointilomake.

Tutustu myös samoilla sivuilla olevaan tuberkuloosiohjeistukseen.

 

Opintojen ja osaamisen hyväksilukeminen

Koulutuksessa huomioidaan aiempi terveysalan AMK- tutkintosi, joka hyväksiluetaan osaksi terveydenhoitajan tutkintoa. Muista hyväksiluvuista keskustelet opinto-ohjaajan kanssa opintojen alettua.

Lisätietoja

TAMK Palvelupiste (B1-44, Kuntokatu 3) neuvoo sinua opiskeluun ja koulutukseen liittyvissä kysymyksissä. Voit lähettää viestiä osoitteeseen palvelupiste.tamk [at] tuni.fi (palvelupiste[dot]tamk[at]tuni[dot]fi).

Löydät lisää tietoa ja Palvelupisteen aukioloajat mahdollisine poikkeuksineen täältä.

Opinto-ohjaaja Irmeli Nieminen p. 050 3119677 irmeli.nieminen(at)tuni.fi

Opettajatuutori: elisa.airikkala [at] tuni.fi (elisa[dot]airikkala[at]tuni[dot]fi)

Opettajatuutori 1.2. alkaen anne.silvan [at] tuni.fi

 

Julkaistu: 5.10.2023
Päivitetty: 15.12.2023