Haettavana taiteilija-tutkijoille suunnattu väitöskirjatutkijan tehtävä Tampereen yliopistolla

10.1.2023

Kuva: Näty

Tampereen yliopiston ITC-tiedekunta on käynnistänyt uuden monitieteisen tutkimussuunnan Ihmiset ja teknologiat -tohtoriohjelmaan (DPHAT) sijoittuvan CONVERGENCE – Ihmisen ja koneen konvergenssi -tutkimusalan puitteissa. Tutkimussuunnassa on haettavana nelivuotinen väitöskirjatutkijan tehtävä, joka on suunnattu taiteilija-tutkijoille:

Väitöskirjatutkija (Teknologisesti laajennettu ruumiillisuus nykyteatterissa ja -esityksessä)
Tämä poikkitieteellinen väitöstutkimus tuo yhteen esittävät taiteet, uuden median, tietojenkäsittelytieteen, insinööritieteet sekä niihin kytkeytyvät teoreettiset keskustelut. Tutkimus tarjoaa erityislaatuisen mahdollisuuden kehittää uusia esitysmuotoja ja innovatiivista teknologiaa. Lisäksi tutkimus pyrkii tarkastelemaan kriittisesti digitaalisiin teknologioihin sisältyviä rajoituksia ja tunnistamaan niiden mahdollisuuksia esittäviä taiteita ja niiden tutkimusmetodologiaa hyödyntämällä ja kehittämällä.

Hakuaika tehtävään päättyy keskiviikkona 15.2.2023 klo 23.59.

Lisätietoa tehtävästä ja hakuprosessista löydät seuraavan linkin kautta:
https://tuni.rekrytointi.com/paikat/?o=A_RJ&jgid=1&jid=1651&utm_source=Convergence+-+www.tuni.fi&utm_medium=referral&utm_campaign=Convergence+Doctoral+%2307