Hyppää pääsisältöön
Valmistut tradenomiksi, jolla on ajantasainen perusosaaminen alalta sekä suuntautumisestasi riippuen markkinoinnin ja myynnin, taloushallinnon, juridiikan tai HR- ja esimiestyön erityisosaamista.

Liiketalouden tutkinto-ohjelma

Tampereen ammattikorkeakoulu

Liiketoiminnan moniosaajaksi

Valmistut tradenomiksi, jolla on ajantasainen perusosaaminen alalta sekä suuntautumisestasi riippuen markkinoinnin ja myynnin, taloushallinnon, juridiikan tai HR- ja esimiestyön erityisosaamista.

Koulutustyyppi

AMK-tutkinto

Tutkintonimike

Tradenomi (AMK)

Suunniteltu kesto

3,5 vuotta

Koulutuksen laajuus

210 op

Kaupunki

Tampere

Kampus

TAMK Pääkampus

Opiskelumuoto

Päivätoteutus

Valmistuttuasi voit työskennellä suuntautumisesi mukaisissa asiantuntija- tai esimiestehtävissä. Sinulla on hyvät valmiudet toimia kansainvälisissä toimintaympäristöissä ja yrittäjänä. Koulutuksessa saat vastauksen siihen, miten liiketalouden osa-alueet toimivat ja miten niitä kehitetään monimuotoisissa toimintaympäristössä. Pääset myös harjoittamaan alan perustaitoja oppiyrityksessä oman valmentajan tukemana. Käytännön projektien, tapahtumien ja harjoittelun kautta luot omaa verkostoa yritysmaailmaan.

Kansainvälisyys on osa opintojasi, ja voit suorittaa harjoittelun ulkomailla tai lähteä vaihto-opiskelijaksi. Tradenomin koulutus on laaja-alainen. Liiketalouden tradenomeja työskentelee markkinoinnin, viestinnän, myynnin, talous- ja henkilöstöhallinnon, oikeudellisen osaamisen sekä kansainvälisen kaupan tehtävissä.

Liiketalouden opiskelija Topi Jaskari.

Tradenomin tutkinto antaa vahvan osaamispohjan monenlaisiin tehtäviin

Tradenomiopiskelija Eveliina Kujanpää.

Avoimella mielellä voi oivaltaa itsestään paljon uutta

Kaipaatko lisää tietoa?

Lue tarkemmat tiedot tutkinnon sisällöistä, rakenteesta ja valintaperusteista Opintopolusta (linkki yllä ja alla). Koulutuksen sisältöön liittyvissä kysymyksissä ole yhteydessä lehtori Minna Lahnaojaan (minna.lahnaoja(at)tuni.fi). Hakemiseen liittyvissä kysymyksissä ole yhteydessä TAMKin hakijapalveluihin.