Hyppää pääsisältöön
Valmistut tradenomiksi, jolla on ajantasainen perusosaaminen alalta sekä suuntautumisestasi riippuen markkinoinnin ja myynnin, taloushallinnon, juridiikan tai HR- ja esimiestyön erityisosaamista.

Liiketalouden tutkinto-ohjelma

Tampereen ammattikorkeakoulu

Liike-elämän taitajaksi

Liiketalouden tutkinto-ohjelman käytyäsi sinulla on perustiedot ja -taidot liiketalouden alalta. Lisäksi saat ensimmäisen opintovuoden jälkeen laajemman ja syvemmän osaamisen suuntautumisesta riippuen joko myynnistä ja markkinoinnista, taloushallinnosta, juridiikasta tai HR- ja esihenkilötyöstä.

Koulutustyyppi

AMK-tutkinto

Tutkintonimike

Tradenomi (AMK)

Suunniteltu kesto

3,5 vuotta

Koulutuksen laajuus

210 op

Kaupunki

Tampere

Opiskelumuoto

Päivätoteutus

Opintojen aikana liiketalouden perusasiat ja uudistuvat toimintaympäristöt tulevat sinulle tutuiksi. Pääset syventämään osaamistasi käytännön projektien, tapahtumien ja harjoittelun kautta. Ryhmissä työskenteleminen on keskeinen osa opintoja.

Pedagogisesti osaavat opettajat ovat lähellä opiskelijoita. Opiskelu tapahtuu tiiviissä yhteistyössä käytännön liike-elämän kanssa. Substanssiosaaminen ja metataidot kulkevat opiskelun ajan käsi kädessä.

Kansainvälisyys on osa opintoja. Opintojen aikana voit lähteä vaihtoon ulkomaille tai suorittaa harjoittelun siellä. Tässä auttavat TAMKin tarjoamat monipuoliset kieliopinnot ja kattava ulkomainen korkeakouluverkosto.

Valmistumisen jälkeen voit toimia monipuolisissa asiantuntija- tai esihenkilötehtävissä. Myös kansainväliset työtehtävät ja yrittäjyys ovat mahdollisia. Opintojen aikana tapahtunut suuntautuminen antaa sinulle oivan lähtökohdan ja vahvan perustan oman urapolun toteuttamiseen.

Liiketalouden opiskelija Topi Jaskari.

Tradenomin tutkinto antaa vahvan osaamispohjan monenlaisiin tehtäviin

Tradenomiopiskelija Eveliina Kujanpää.

Avoimella mielellä voi oivaltaa itsestään paljon uutta

Kaipaatko lisää tietoa?

Lue tarkemmat tiedot tutkinnon sisällöistä, rakenteesta ja valintaperusteista Opintopolusta (linkki yllä ja alla). Koulutuksen sisältöön liittyvissä kysymyksissä ole yhteydessä lehtori Minna Lahnaojaan (minna.lahnaoja(at)tuni.fi). Hakemiseen liittyvissä kysymyksissä ole yhteydessä TAMKin hakijapalveluihin.