Kokoustila
Tutkinto-ohjelma

Kansainvälisen myynnin ja myynnin johtamisen ylempi tutkinto-ohjelma

Kokoustila

Osaavaksi myynnin ja kasvun johtajaksi

Kansainvälisen myynnin ja kasvun johtajana olet avainasemassa muuttuvilla liiketoiminnan kentillä.

Ylemmästä kansainvälisen myynnin ja myynnin johtamisen tutkinto-ohjelmasta valmistut myynnin, myynnin johtamisen ja kehittämisen osaajaksi. Syvennät tietojasi ja taitojasi moderneista liiketoimintaympäristöistä ja globaalin liiketoiminnan kehittämisestä. Osaat tarkastella kriittisesti kansainvälistä myyntiä, ja kehität tutkimuksellista otettasi kehittämistehtävissä.

Opiskeltavia aihealueita ovat asiantuntijamyyntityö, modernit liiketoimintaympäristöt, myynnin ja kasvun johtaminen, asiakasyritysten liiketoiminnan kehittäminen sekä asiantuntijamyynti kansainvälisessä liiketoiminnassa. Ylemmässä tutkinto-ohjelmassa hyödynnetään erilaisia opetusmenetelmiä painottaen erityisesti tiimioppimista. Yhteisöllinen tiedon tuottaminen ja jakaminen ovat olennainen osa oppimistasi.

Valmistuttuasi olet yritysten välisen myynnin asiantuntija, tutkija, muutosagentti, myynnin johtaja ja kehittämisosaaja. Saat valmiudet työskennellä organisaatioiden johdossa, keskijohdossa tai vaativissa myynnin ja kasvun asiantuntijatehtävissä.

Katso Veera Lehtismäen ajatuksia avoimesta vuorovaikutuskulttuurista myyntiorganisaatiossa. (video)

Katso myös opiskelija Henna Niirasen puheenvuoro. (video)

Tutustu Jussi Nurmisen opiskelijatarinaan