Hyppää pääsisältöön

Myynnin johtamisen ylempi tutkinto-ohjelma

Tampereen ammattikorkeakoulu

Osaavaksi myynnin ja kasvun johtajaksi

Tulevana myynnin ja kasvun johtajana olet avainasemassa liiketoiminnan muuttuvilla kentillä.

Koulutustyyppi

Ylempi AMK-tutkinto

Tutkintonimike

Tradenomi (ylempi AMK)

Suunniteltu kesto

1,5 vuotta

Koulutuksen laajuus

90 op

Kaupunki

Tampere

Opiskelumuoto

Monimuotototeutus

Myynnin johtamisen ylemmästä tutkinto-ohjelmasta valmistut yritysten välisen myynnin johtamisen ja kehittämisen osaajaksi. Opinnoissa syvennät tietojasi ja taitojasi myynnin strategisesta johtamisesta ja kehittämisestä osana ekosysteemistä liiketoimintaympäristöä. Osaat kriittisesti tarkastella ja kehittää myynnin johtamisen eri osa-alueita ja edistät tutkimuksellista otettasi kehittämistehtävissä. 

Opinnoissa voit syventyä mm. asiantuntijamyyntityöhön moderneissa liiketoimintaympäristöissä, myynnin ja kasvun johtamiseen teknologiaa ja dataa hyödyntämällä, myyntitiimin johtamiseen valmentavalla ja tunneälykkäällä otteella, arvon rakentamiseen myyntikohtaamisissa sekä myynnin tulevaisuuden skenaariotyöskentelyyn. Kaikkia aihealueita läpileikkaavia teemoja ovat digitaalisuus, kansainvälisyys ja kestävyys. Myyntiä tarkastellaan tiiviisti ostopolun, asiakaskokemuksen sekä arvonluonnin näkökulmista. Ylemmässä tutkinto-ohjelmassa hyödynnetään erilaisia opetusmenetelmiä soveltaen myös tiimioppimista. Yhteisöllinen tiedon tuottaminen ja jakaminen ovat osa oppimistasi. 

Valmistuttuasi olet yritysten välisen myynnin asiantuntija, muutosagentti, myynnin johtaja ja kehittämisosaaja. Saat valmiudet työskennellä organisaatioiden johdossa, keskijohdossa tai vaativissa myynnin ja kasvun asiantuntijatehtävissä.

Kolme syytä opiskella myynnin johtamisen YAMK-tutkinto

"Myyntimaisteriksi" valmistunut Henna Niiranen jakaa videolla kolme tärkeää syytä harkita tutkinto-ohjelmaan hakemista.

Erityisesti me pitkään myynnin parissa työskennelleet saamme koulutuksesta tarvitsemaamme ravistelua. Kaikki ei ole enää maailmassa niin kuin ennen.

Opinnot eivät missään nimessä ole helppoja, eikä niitä voi suorittaa vasemmalla kädellä. Ne vaativat heittäytymistä ja sitoutumista, mutta samalla antavat todella paljon. Opintoihin hakeutuminen on ollut yksi elämäni parhaita päätöksiä. Suosittelen opintoja sinulle, joka olet urallasi risteyskohdassa ja mietit seuraavaa suuntaa.

Kaipaatko lisää tietoa?

Lue tarkemmat tiedot tutkinnon sisällöistä, rakenteesta ja valintaperusteista Opintopolusta (linkki yllä ja alla). Koulutuksen sisältöön liittyvissä kysymyksissä ole yhteydessä koulutusohjelman tutkintovastaavaan Sini Jokiniemeen (sini.jokiniemi(at)tuni.fi). Hakemiseen liittyvissä kysymyksissä ole yhteydessä TAMKin hakijapalveluihin.