Hyppää pääsisältöön
kuvituskuva mies ja nainen keskustelevat

Myynnin johtamisen ylempi tutkinto-ohjelma

Tampereen ammattikorkeakoulu

Osaavaksi myynnin ja kasvun johtajaksi

Tulevana myynnin ja kasvun johtajana olet avainasemassa liiketoiminnan muuttuvilla kentillä.

Koulutustyyppi

Ylempi AMK-tutkinto

Tutkintonimike

Tradenomi (ylempi AMK)

Suunniteltu kesto

1,5 vuotta

Koulutuksen laajuus

90 op

Kaupunki

Tampere

Opiskelumuoto

Monimuotototeutus

Myynnin johtamisen ylemmästä tutkinto-ohjelmasta valmistut yritysten välisen myynnin johtamisen ja kehittämisen osaajaksi. Opinnoissa syvennät tietojasi ja taitojasi myynnin strategisesta johtamisesta ja kehittämisestä osana ekosysteemistä liiketoimintaympäristöä. Osaat kriittisesti tarkastella ja kehittää myynnin johtamisen eri osa-alueita ja edistät tutkimuksellista otettasi kehittämistehtävissä. 

Opinnoissa voit syventyä mm. siantuntijamyyntityöhön moderneissa liiketoimintaympäristöissä, myynnin ja kasvun johtamiseen teknologiaa ja dataa hyödyntämällä, myyntitiimin johtamiseen valmentavalla ja tunneälykkäällä otteella, arvon rakentamiseen myyntikohtaamisissa sekä myynnin tulevaisuuden skenaariotyöskentelyyn. Kaikkia aihealueita läpileikkaavia teemoja ovat digitaalisuus, kansainvälisyys ja kestävyys. Myyntiä tarkastellaan tiiviisti ostopolun, asiakaskokemuksen sekä arvonluonnin näkökulmista. Ylemmässä tutkinto-ohjelmassa hyödynnetään erilaisia opetusmenetelmiä soveltaen myös tiimioppimista. Yhteisöllinen tiedon tuottaminen ja jakaminen ovat osa oppimistasi. 

Valmistuttuasi olet yritysten välisen myynnin asiantuntija, muutosagentti, myynnin johtaja ja kehittämisosaaja. Saat valmiudet työskennellä organisaatioiden johdossa, keskijohdossa tai vaativissa myynnin ja kasvun asiantuntijatehtävissä.

Mikko Makynen_opiskelijatarina

Koulutuksen tutkimuksellinen lähestymistapa herätti kiinnostukseni.

Suosittelen ehdottomasti opiskelua työn ohessa kokeneille konkareillekin. Rankkaa se on, mutta kaiken vaivan arvoista.

Henna Paakinaho_opiskelijatarina_TAMK

Opinnot vaativat heittäytymistä ja sitoutumista, mutta antavat paljon

Jussi Nurminen TAMK

Uutta tietoa asiantuntijamyyntiin

TAMKin kansainvälisen myynnin ja myynnin johtamisen opiskelijoiden opas

Opiskelijaryhmä kokosi oppaan auttamaan yrityksiä myynnissä poikkeustilanteessa

Kaipaatko lisää tietoa?

Lue tarkemmat tiedot tutkinnon sisällöistä, rakenteesta ja valintaperusteista Opintopolusta (linkki yllä ja alla). Koulutuksen sisältöön liittyvissä kysymyksissä ole yhteydessä yliopettaja Pia Hautamäkeen (pia.hautamaki(at)tuni.fi). Hakemiseen liittyvissä kysymyksissä ole yhteydessä TAMKin hakijapalveluihin.