Tervetuloa tutustumaan avoimen AMKin opintoihin!

Avoin AMK

Tutustu avoimen ammattikorkeakoulun monipuoliseen koulutustarjontaan! Syksyn 2021 tarjonta päivittyy sivuillemme touko-kesäkuun aikana. Huomaathan, että suurimmassa osassa koulutuksia tarkka toteutusaika päivittyy vasta myöhemmin.

Opintotarjonta aloittain

Valitse sinulle sopivimmat opinnot

Tutustu avoimiin polkuopintoihin

Avoimen AMKin polkuopinnot voivat toimia väylänä tutkinto-opiskelijaksi.

Lue lisää polkuopinnoista

Tutustu avoimiin YAMK-opintoihin

Avoimen AMKin YAMK-tarjonnassa voit opiskella pääosin kaikkiin YAMK-tutkintoihin kuuluvia valinnaisia opintoja.

Avoin YAMK-tarjonta

Avoimet verkko-opinnot

Osan avoimen AMKin tarjonnasta voi suorittaa verkko-opintoina.

Tutustu verkko-opintojen tarjontaan

Ajankohtaista koronaviruksesta

Seuraamme korkeakouluyhteisössä jatkuvasti epidemiatilanteen kehittymistä ja viranomaisten ohjeita. Muuttuvan tilanteen vuoksi myös koulutusten toteutusmuotoihin saattaa tulla muutoksia.

Tällä hetkellä suurin osa opinnoistamme toteutuu pääosin etänä. Tarkistathan opintojakson ajankohtaiset toteutustiedot Moodlesta tai Lukkarikoneesta ennen opintojen alkua.

Mikäli sinulla on kysyttävää, voit aina olla meihin yhteydessä sähköpostitse avoinamk [at] tuni.fi

Mikä on avoin AMK?

Avoimen AMKin koulutustarjonta koostuu tutkintoon johtavan koulutuksen opintojaksoista. Opetus tapahtuu joko tutkintoa suorittavien opiskelijoiden ryhmissä, joihin on etukäteen varattu paikkoja avoimen AMKin opiskelijoille, tai avoimen AMKin omissa ryhmissä. Osa opintojaksoista opiskellaan täysin verkossa, eikä niihin kuulu lähiopetusta. Paikkoja opintojaksoilla on rajallinen määrä, ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, ellei toisin kerrota. Opinnot ovat maksullisia ja maksavat enintään 15 € / opintopiste. Tarkempi hinta löytyy koulutuskuvauksesta.

Jos et löydä itseäsi kiinnostavia opintoja avoimen AMKin tarjonnasta, tutustu TAMKin tutkintojen opetussuunnitelmiin. Jos löydät tutkintopuolelta sinulle soveltuvia opintojaksoja, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen avoinamk [at] tuni.fi, niin voimme keskustella mahdollisuuksistasi päästä mukaan jaksolle. Tässä linkki ilmoittautumislomakkeeseemme, jota voit käyttää, kun olet sopinut www-sivutarjonnan ulkopuoliselle opintojaksolle ilmoittautumisesta. Kirjoita lisätietoihin kenen kanssa olet sopinut opintojaksolle osallistumisesta.

Jos tulet tekemään TAMKissa kesken jäänyttä tutkintoasi valmiiksi, ilmoittaudu tällä lomakkeella sen jälkeen, kun olet suunnitellut opintosi opinto-ohjaajan kanssa.

Jos opinnon kuvauksen kohdalta ei löydy tarkempaa aikataulua, sitä ei ole vielä vahvistettu.

Ota meihin yhteyttä!

Palveluosoite

avoinamk [at] tuni.fi