Hyppää pääsisältöön
Palvelut ja yhteistyö

Yhteistyöllä uutta tietoa, innovaatioita ja osaamista

Tampereen korkeakouluyhteisö tarjoaa monipuolisia palveluita sekä yhteistyön ja osaamisen kehittämisen mahdollisuuksia sinulle, yrityksellesi tai organisaatiollesi. Tutkijamme, asiantuntijamme ja opiskelijamme ovat hyviä yhteistyökumppaneita, kun etsit osaamista, ratkaisuja tai tuoretta näkökulmaa tiettyyn tarpeeseen.
Palvelusähköpostimme on yrityspalvelut@tuni.fi

Tule tutkimus- tai kehittämiskumppaniksi

Korkeakouluyhteisöstämme löydät koko TKI-ketjun monitieteisestä perustutkimuksesta innovaatioihin ja konkreettiseen kehitystoimintaan. Tutkimus-, kehittämis- ja innovaatioyhteistyöhön on runsaasti mahdollisuuksia organisaatiosi koosta tai toimialasta riippumatta.

Löydä osaaja

Tavoita opiskelijamme ja tee opiskelijayhteistyötä

Opiskelijamme ovat aktiivisia kehityksen moottoreita jo opiskeluaikanaan. Löydä uudet parhaat osaajat yritykseesi tai organisaatioosi!

Hymyilevä nainen ja Tree - Jatkuvan oppimisen palvelut logo

Kehitä osaamista jatkuvan oppimisen palveluilla

Kehity ja opi uutta läpi elämäsi! Me Tree – Jatkuvan oppimisen palveluissa tarjoamme sinulle ja työyhteisöllesi parhaat osaamisen kehittämisen ja oppimisen ratkaisut.

Palvelut Tampere Alumneille

Nainen poseeraa punaisessa kaulaliinassaan.

Alumnina saat lukuisia mahdollisuuksia omaan kehittymiseesi sekä tietoa ja kontakteja eri aloilta. Säilytät yhteyden opiskelukavereihin ja tamperelaiseen korkeakouluyhteisöön. Tule mukaan Tampere Alumni -yhteisöön.

Palvelut lahjoittajille ja tukijoille

varainhankinta_landingpage

Voit kohdentaa lahjoituksesi Tampereen yliopistolle tai Tampereen ammattikorkeakoululle. Lahjoitukset ovat yksi yhteistyön muoto ja sellaisena tärkeä tuki yliopiston tutkimukselle ja koulutukselle.

Kampustemme tilat ja palvelut käytössäsi

Järjestä tilaisuus kampuksella

Kampustemme tilat ja palvelut taipuvat myös kokousten ja tapahtumien järjestämiseen. Kampuksilla tapaat mielenkiintoisia ihmisiä omalta alaltasi ja sen ulkopuolelta. Tervetuloa piipahtamaan tai pidemmäksi aikaa!

Tutustu kampuksiimme
Järjestä tilaisuus kampuksellamme

Summer School -kahvittelutilaisuus

Kansainvälinen korkeakouluyhteisö

Sekä yliopisto että TAMK ovat aktiivisia yhteistyökumppaneita niin paikallisesti, kansallisesti kuin kansainvälisesti. Tarjoamme opiskelijoillemme ja henkilökunnallemme monia mahdollisuuksia kansainvälistymiseen.

Opi ja innostu tieteestä

Juniversity tarjoaa innostavan tiedepolun lapsille ja nuorille yhteistyössä alueen koulujen, opettajien, perheiden ja yritysten kanssa.

Linna-kirjaston lukutila

Käytä kirjastoa

Tampereen yliopiston kirjasto on avoin tiedekirjasto, joka tukee palveluillaan opiskelua, opetusta ja tutkimusta Tampereen yliopistossa ja Tampereen ammattikorkeakoulussa.

people working in the Photonics lab

Seuraa meitä!

Tietoa ajankohtaisista yhteistyömahdollisuuksista sekä palveluistamme ja tapahtumistamme saat, kun seuraat meitä somessa ja tilaat uutiskirjeitämme. @kehityosaajana #kehityosaajana #yhteistyöntekijät