Hyppää pääsisältöön

Palveluiden ja yhteistyön yhteystiedot

Etsitkö yhteistyökumppania tai haluatko kuulla, miten voisimme räätälöidä täydennyskoulutuksen juuri sinun tarpeisiisi? Oletko kiinnostunut opiskelijayhteistyöstä tai alumnitoiminnasta? Kiinnostaako kansainvälinen korkeakouluyhteisö tai yrityslähettilästoiminta? Tältä sivulta löydät yhteystiedot koskien korkeakouluyhteisömme palveluita ja yhteistyötä.

Yrityspalvelut, tutkimus- ja kehittämiskumppanuudet

Ota yhteyttä, kun etsit oikeaa yhteistyötahoa yrityksesi tai yhteisösi tarpeeseen, avuksi ongelmanratkaisuun tai tutkimuskumppaniksi. Löydetään yhdessä resursseillesi ja tarpeisiisi soveltuvin yhteistyön muoto.

Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen yrityspalvelut [at] tuni.fititle="E-mail yrityspalvelut [at] tuni.fi" tai soita numeroon 029 452 4500.

Osaamisen kehittäminen ja täydennyskoulutus

Ota yhteyttä, kun etsit tietoa Tampereen yliopiston ja Tampereen ammattikorkeakoulun täydennyskoulutuksesta, jatkuvan oppimisen ja osaamisen kehittämisen palveluista. Autamme sinua löytämään soveltuvimmat ratkaisut tai räätälöimme ne toiveidesi mukaan.

Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen kehityosaajana [at] tuni.fi.

Opiskelijayhteistyö ja urapalvelut

Korkeakouluyhteisömme opiskelijat ovat aktiivisia kehityksen moottoreita jo opiskeluaikanaan. Opiskelijayhteistyö on mainio tapa löytää uudet parhaat osaajat yritykseesi tai organisaatioosi ja saada työnantajanäkyvyyttä. Ota yhteyttä korkeakouluyhteisön urapalveluihin, kun haluat lisätietoja opiskelijayhteistyön mahdollisuuksista.

Jos olet kiinnostunut TAMKin urapalveluista, laita meille sähköpostia osoitteeseen urapalvelut.tamk [at] tuni.fi. Yliopiston urapalvelut tavoitat osoitteessa urapalvelut.tau [at] tuni.fi.

Löydä osaaja

Alumnitoiminta

Ota yhteyttä, kun haluat lisätietoja alumniyhteistyön mahdollisuuksista ja alumneille suunnatuista palveluista. Autamme myös verkostojen luomisessa.

Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen alumni [at] tuni.fi.

Kansainvälinen korkeakouluyhteisö

Tampereen yliopisto ja Tampereen ammattikorkeakoulu ovat aktiivisia yhteistyökumppaneita niin paikallisesti, kansallisesti kuin kansainvälisesti. Tarjoamme opiskelijoillemme ja henkilökunnallemme monia mahdollisuuksia kansainvälistymiseen.

Jos haluat kuulla lisää kansainvälisestä Tampereen yliopistosta, lähetä sähköpostia osoitteeseen partnerships [at] tuni.fi. Jos haluat kuulla lisää kansainvälisestä TAMKista, lähetä sähköpostia osoitteeseen international.tamk [at] tuni.fi.

Tutustu kansainväliseen yliopistoonTutustu kansainväliseen TAMKiin

Yrityslähettiläät tuovat viestiä yhteistyömahdollisuuksista suoraan yritykseesi

Korkeakouluyhteisömme palvelee yrityksiä ja yhteisöjä koosta ja toimialasta riippumatta. Yrityslähettiläänä toimivat opiskelijat vierailevat Tampereen seudun yrityksissä kertomassa yliopistoyhteistyön mahdollisuuksista ja palveluista.

Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen yrityslahettilaat [at] tuni.fi.

Osallistu keskusteluun somessa

Viestimme yrityksille ja yhteisöille suunnatuista palveluista, tapahtumista ja yhteistyömahdollisuuksista myös sosiaalisessa mediassa sekä Yhteistyön tekijät -uutiskirjeessämme. Seuraa meitä ja nappaa parhaat vinkit!