Hyppää pääsisältöön
Tampereen yliopiston opiskelijan käsikirja

Avustukset opiskelijaurheilun arvokisoihin

Tampereen yliopiston ja Tampereen ammattikorkeakoulun myöntämän Urheilijatoiminnan tuen tavoitteena on tukea opiskelijoita, jotka osallistuvat opiskelijaurheilun arvokisoihin. Näitä ovat Universiadit, Opiskelijoiden maailmanmestaruuskilpailut (OMM), Opiskelijoiden Euroopan mestaruuskilpailut (OEM) ja EUSA Gamesit.

Tampereen yliopisto tukee opiskelijaurheilua osana opiskelijatoiminnan tuen kokonaisuutta. Emoseuroille myönnettävällä ja urheilijoille eteenpäin jaettavalla tuella yliopisto tukee ja kannustaa opiskelijoiden urheilutoimintaa ja opiskelijoiden arvokisoihin osallistumista. Yliopiston tuki myönnetään emoseuroille, jotka vastaavat yliopisto-opiskelijoiden arvokisa-avustusten käsittelystä ja maksamisesta yliopiston tuen turvin.

Tampereen ammattikorkeakoulu tukee opiskelijaurheilua korkeakouluyhteisön liikuntapalvelut järjestävän SportUnin kautta. Sportuni vastaa ammattikorkeakouluopiskelijoiden arvokisa-avustusten käsittelystä ja maksamisesta.

Arvokisa-avustuksia varten on tehty ohjesääntö, joka määrittää mm. mitä kilpailuja tuetaan ja miten avustuksia haetaan sekä myönnetään.

 

Avustusta haetaan lomakkeella, joka toimitetaan käsittelyyn sen mukaan millä kampuksella urheilija tai pääosa joukkueen urheilijoista opiskelee.

 

Urheilijoiden toivotaan toimittavan kisamatkalta korkeakoululle sosiaalisen median sisältöä itselleen sopivalla tavalla ja muodossa.

Julkaistu: 16.3.2022
Päivitetty: 8.12.2023