Hyppää pääsisältöön
Tampereen yliopiston opiskelijan käsikirja

Liikuntapalvelut SportUni

SportUni tarjoaa laadukkaat ja monipuoliset liikuntapalvelut Tampereen korkeakoulujen opiskelijoille ja henkilökunnalle.

Käytössäsi on kolmen kampuksen, Hervanta, Kauppi ja Keskusta, liikuntapalvelut yhdellä edullisella maksulla.

SportUnin valikoimassa on yli 60 ryhmäliikuntatuntia viikossa, palloilulajeja sulkapallosta joukkuepeleihin, eri lajien kursseja, hyvin varustellut kuntosalit sisällä ja ulkona, Personal Trainer -palvelut ja vaikka mitä!

Liity joukkoon ja maksa edullinen liikuntamaksu nyt!

Tiedotamme toiminnastamme nettisivuilla, Facebookissa ja Instagramissa. Seuraa meitä!

www.sportuni.fi

www.facebook.com/SportUniTampere

www.instagram.com/sportunitampere/

Mistä aloittaa? Tule maksuttomaan liikuntaneuvontaan!

Liikuntaneuvonnan tarkoituksena on ohjata terveytensä kannalta liian vähän liikkuvaa asiakasta liikunnallisempaan elämäntapaan. Jos sinulla ei ole terveydellisiä esteitä liikuntaharrastuksen aloittamiselle, mutta henkilökohtainen opastus olisi tarpeen, liikuntaneuvonta on sopiva vaihtoehto. Liikuntaneuvonta on suunnattu erityisesti niille korkeakoulujen opiskelijoille ja henkilökunnalle, jotka ovat motivoituneita löytämään liikunnallisemman elämäntavan, mutta tarvitsevat henkilökohtaista apua alkuun. Liikuntaneuvonta sisältää henkilökohtaisen alku- ja lopputapaamisen sekä yhdessä sovitun määrän välitapaamisia SportUnin liikuntaneuvojan kanssa joko etänä tai kasvotusten. 

Tutustu liikuntaneuvontaan!

 

Kysy lisää: sportuni [at] tuni.fi

 

Julkaistu: 1.2.2019
Päivitetty: 7.5.2024