Hyppää pääsisältöön

Tarja Ek: Suosittelen vahvasti KiRa JOKO -koulutusta!

Julkaistu 27.6.2019
,
päivitetty 30.6.2023
Tampereen yliopisto
Valkoisten origami-veneiden joukko seuraa johtavaa violettia origami-venettä
Tarja Ek kirjoitti omasta KiRa JOKO -ohjelman opiskelustaan.

Suoritin viime vuonna JET-tutkinnon Kiinkossa ja sain opiskeluiden kautta vahvistettua operatiivisen johtamisen osaamistani toiminnan sekä toiminnan johtamisen sekä henkilöstöosaamisen alueelta. Syksyn kehityskeskusteluissa esimieheni kanssa sovittiin, että jatkan opiskeluita ja laajennan osaamistani strategisen johtamisen osalta ja sain jatkaa opintojani Kiinkon ja Tampereen yliopiston KiRa JOKOn parissa.

KiRa JOKO -ohjelma kartuttaa omaa osaamista

Nyt opintoja on kertynyt vajaan vuoden ajalta ja osaamista on karttunut mm. muuttuvan toimintaympäristön, strategia-ajattelun, työyhteisön johtamisen ja projektijohtamisen alueelta. Lisäksi bonuksena meillä oli opintomatka Dubliniin, jossa oli mielenkiintoisia luentoja sekä ekskursiot moderneihin monitilaympäristöihin niin valmiisiin toimistoihin kuin rakennustyömaalle.

Loistavat asiantuntijat ja upeat kurssikaverit tukena

Koulutusohjelmassa on erittäin hyviä ja ammattitaitoisia luennoitsijoita, jotka tuntevat kiinteistö- ja rakennusalan. Ja mahtavaa ovat upeat kurssikaverit, jotka ovat samalta alalta, mutta kuitenkin eri organisaatiosta. Olemme verkostoituneet vahvasti ja ryhmähenki on hyvä. Opimme jatkuvasti toinen toisiltamme!

Vuorovaikutteista opiskelua ja työvälineitä toiminnan kehittämiseen

Opiskelu on vuorovaikutteista sekä opiskelukavereiden että kouluttajien kanssa ja harjoitustyöt voi soveltaa omaan työhönsä. Ohjelmasta saa vastauksia ja työvälineitä oman työn kehittämiseen, ja näin tulokset siirtyvät nopeasti myös käytännön työskentelyyn.

Suosittelen vahvasti KiRa JOKO -koulutusta kaikille alalla oleville päälliköille ja johtajille tai niihin tehtäviin tähtääville!Tarja Ek
toimitilapäällikkö
Maanmittauslaitos

Tutustu KiRa JOKO –koulutukseen