kolme hymyilevää naista ja hymyilevä mies kävelevät kiiltävän rakennuksen viertä kohti
Täydennyskoulutus

Kiinteistö- ja rakennusalan johtamiskoulutusohjelma – KiRa JOKO

KiRa JOKO

Halutessasi kehittyä kiinteistö- ja rakennusalan johtajana ja haluat luotettavaa koulutusta, tämä on oikea koulutus sinulle!

Meillä pääset kehittämään omaa osaamistasi. Järjestämme sinulle ajan ja paikan kehittääksesi niin toimialaasi kuin työhösi liittyviä johtamis- ja esimieshaasteita. Saat itsellesi tuiki tärkeitä verkostoja ja vertaistukea, joita voit hyödyntää myös tulevaisuudessa!

Kiinko ja Tampereen yliopisto tarjoavat alan viimeisimmän osaamisen ja tutkimustiedon. Koulutuksen monipuoliset teemat ovat valittu juuri päivittäisiä käytännön johtamistilanteita ajatellen.

KiRa JOKO on monipuolinen, korkealaatuinen johtamiskoulutusohjelma, jossa yhdistyy alan viimeisin tietotaito.

Opintojen tavoitekesto

n. 1 vuosi

Opintojen laajuus

25 opintopistettä

Toteutusaika

6.3.2019-6.3.2020

Kaupunki

Ilmoittaudu viimeistään

11 500 € + alv 24%

Tutkintotaso

Muut opinnot

Miksi lähteä opiskelemaan?

Ajan ollessa rajallista, johtaminen on se kaikkein tärkein osa-alue johon tulisi panostaa. Kuten Päivi Mäkelä kirjoittaa bloggauksessaan Johtajuus ratkaistaan arjessa:

- Kun paineet kasvavat, helposti kiristää vauhtia, kun voisi olla parempi pysähtyä hetkeksi. Tarvitaan myös ajattelun pysäkkejä sekä yksin että yhdessä.”

Miksi valita juuri tämä johtamiskoulutus?

Kun haluat kehittyä juuri oman alasi johtajana, ja haluat luotettavaa koulutusta, tämä on oikea koulutus sinulle!

Meillä pääset kehittämään omaa osaamistasi. Järjestämme sinulle ajan ja paikan kehittääksesi niin toimialasi kuin työhösi liittyviä johtamis- ja esimieshaasteita.

Saat itsellesi tuiki tärkeää verkostoa ja vertaistukea, jota voit hyödyntää tulevaisuudessakin! Kiinko ja Tampereen yliopisto tarjoavat alan viimeisimmän osaamisen ja tutkimustiedon.

Miten organisaationi hyötyy koulutuksesta?

Kehittämällä johtajuutta, parannetaan samalla tulosta, asiakastyytyväisyyttä ja työhyvinvointia. Koulutus on vahvasti kytketty tehtävillään juuri teidän organisaation tilanteeseen. Saatte ensiarvoisen tärkeää kokemusta, työkaluja sekä oppia ja osaamista esim. organisaation tai johtamisen muutoksen ja murroksen läpiviemiseen. Tarjoamme käyttöönne luotettavan ja viimeisimmän tutkimustiedon niin kiinteistö- ja rakennusalalta kuin johtamisesta.

Mitä koulutus vaatii minulta?

Halua oppia uutta, ottaa aikaa oman osaamisen kehittämiseen ja haastaa itseä kehittymään. Koulutus on suunniteltu suoritettavaksi työn ohella ja pystyt siihen varmasti. Me olemme tukenasi ja apunasi koko matkalla. Tavoittena on oppia organisoimaan omaa työtä niin, että pystyt toteuttamaan töitäsi järkevämmin ja ketterämmin, jolloin jää enemmän aikaa itse johtamiselle.

Tarja Ek kirjoitti omasta KiRa JOKO -ohjelman opiskelustaan

-- Opiskelu on vuorovaikutteista sekä opiskelukavereiden että kouluttajien kanssa ja harjoitustyöt voi soveltaa omaan työhönsä. Ohjelmasta saa vastauksia ja työvälineitä oman työn kehittämiseen, ja näin tulokset siirtyvät nopeasti myös käytännön työskentelyyn."

Lue koko Tarjan kokemus!

Koulutuksen teemoina ovat:

• muuttuva toimintaympäristö ja strategia-ajattelu
  • työyhteisön johtaminen
  • valmentava johtaminen
  • markkinointi (ulkomaan opintojakso Dublinissa)
  • projektin johtaminen
  • liikkeenjohdon talous
  • verkostojohtaminen
  • johtamisetiikka
  • tiedolla johtaminen
  • sisäinen ja ulkoinen viestintä
  • yritysjuridiikka

Kohderyhmä

Kiinteistö- ja rakennusalan johtajat, päälliköt, esimiehet ja asiantuntijat niin yksityisellä kuin julkisella sektorilla.

KiRa JOKO -koulutus hyväksytään kiinteistöjohdon sertifikaattiin (KJs) vaadittavana johtamiskoulutuksena. KiRa JOKOn voi myös hyväksyttää osaksi Kiinteistö- ja rakennusalan EMBA -koulutuksen valinnaisia opintoja.

Sopiiko tämä johtamiskoulutus minulle?

Kiinteistö- ja rakennusalan johtamiskoulutuksesta on eniten hyötyä sinulle omatessasi vähintään vuoden kokemuksen esimies/johtotehtävistä. Silloin sinulla on pohjaa käsiteltäville aiheille ja pystyt parhaiten soveltamaan koulutuksen antia omaan työhösi. Aiheemme tukevat sinun johtajuuttasi myös toimenkuvien ja työn muuttuessa.

Lähijakso 1:
• 6.-7.3.2019 Hyvinkää

Lähijakso 2:
• 11.-12.4.2019 Tampere

Lähijakso 3:
• Opintomatka Dubliniin
• 15.-18.5.2019

Lähijakso 4:
• 5.-6.6.2019 Helsinki

Lähijakso 5:
• 28.-29.8.2019 Helsinki

Lähijakso 6:
• 11.-12.9.2019 Tampere

Lähijakso 7:
• 23.-24.10.2019 Helsinki

Lähijakso 8:
• 11.-12.12.2019 Tampere

Päättäjäiset:
• 6.3.2020 Helsinki

Opetusjärjestelyt

Koulutus toteutetaan monimuoto-opiskeluna. Opintoihin sisältyy kahdeksan lähiopetusjaksoa.

Mikäli mieleesi nousee kysymyksiä ota yhteyttä!

Mika Kurki
Tampereen yliopisto
mika.kurki@tuni.fi

Tiia Nurminen
Kiinko
040 768 2009
tiia.nurminen@kiinko.fi

Maksuehto

Koulutusohjelman hinta on 11 500 euroa. Hintaan lisätään voimassa oleva arvonlisävero. Hintaan sisältyy opetus ja sähköiset luentoaineistot sekä aamu- ja iltapäiväkahvit ja lounaat. Ilmoitathan erikoisruokavalioista/ruoka-aineallergioista ilmoittautumisen yhteydessä.

Opiskelija vastaa itse mahdollisista matka- ja majoituskuluista ja mahdollisesti tarvittavan kirjallisen aineiston hankinnasta.

Ammatillinen opintomatka Eurooppaan: Koulutukseen sisältyy opintomatka Dubliniin, josta opiskelijan maksettavaksi jäävät matka-, paikalliskuljetus-, majoitus- ja ateriakulut. Opetus ja vierailut kohteessa kuuluvat koulutuksen hintaan.

Perumisehdot

15.2.2019 jälkeen tehdystä peruutuksesta peritään 20 % osallistumismaksusta kulujen peittämiseksi.

Jos peruutus tapahtuu 1-7 päivää ennen koulutuksen alkua, peritään 50 % osallistumismaksusta.

Koko osallistumismaksu peritään, mikäli peruutus tehdään koulutuksen jo alettua tai peruutusta ei tehdä lainkaan. Peruminen on tehtävä kirjallisesti tai sähköpostilla koulutuksen yhteyshenkilölle.