Hyppää pääsisältöön
Tutkija työssään

Väitöskirjatutkijaksi Tampereen yliopistoon

Tampereen yliopisto tarjoaa monitieteisen ja kansainvälisen tutkimusyhteisön ja nykyaikaiset puitteet väitöskirjasi menestykselliseen loppuun saattamiseen. Valinnan vaihtoehtoja on runsaasti. Kaksikymmentäkaksi tohtoriohjelmaamme tarjoavat kilpailukykyisen ja korkealuokkaisen ympäristön ja tuen urallesi ja kansainvälistymiseen. Tutkimustasi ohjaa kaksi alallasi jo ansioitunutta tutkijaa ja käytössäsi ovat tutkimukseen tarvittavat uusimmat välineet. Tohtoriohjelmamme tekevät aktiivista ja monipuolista yhteistyötä sidosryhmien, teollisuuden, yritysmaailman ja lukuisten kansainvälisten kumppaniemme kanssa.

Kaikille yhteinen tutkijakoulumme tarjoaa vuosittain yli 60 kurssia, joita yliopistomme 2500 väitöskirjatutkijaa hyödyntävät. Kursseilla ja tapahtumissa verkostoidut muiden tutkijoiden kanssa ja pääset kehittämään monitieteisyyttä sekä juuri omiin tavoitteisiisi sopivia tutkija-, menetelmä- ja työelämätaitojasi. Yliopistomme kolme kaunista kampusta, hyvät liikenneyhteydet ja upea kaupunkiympäristö järvimaisemassa on tehnyt Tampereesta yhden suosituimmista kaupungeista opiskella, elää ja menestyä.

Tutkimushankkeet ja ryhmät

Meillä tutkimustyötä tehdään tiedekuntien tutkimusryhmissä, keskuksissa, sekä lukuisissa hankkeissa ja projekteissa. Tutustu tarkemmin tiedekuntiimme, niiden yksiköihin sekä tutkimusryhmiimme ja -hankkeisiimme alla.

Tiedekunnat ja yksikötTutustu tutkimusryhmiin ja -hankkeisiin