Hyppää pääsisältöön

Korkeakouluyhteisö työnantajana

Uskomme tieteeseen, uskomme ihmiseen.

Löydä polkusi alansa kansainväliseen parhaimmistoon kuuluvassa korkeakouluyhteisössä

Tule meille luomaan merkityksellistä uraa ja liity osaksi 5 100 työntekijän huipputiimiä, joka koostuu todellisista tutkimuksen, koulutuksen ja muiden eri alojen työelämän muutoksentekijöistä. Yhteisömme on kansainvälinen, meitä on jo yli 80 maasta.  

Yhdessä me pyrimme ratkaisemaan yhteiskunnan suurimpia haasteita ja luomaan uusia mahdollisuuksia yhteisöön, jonka johtotähtinä ovat huippututkimuksen ja innovaatioiden yhdistäminen, monitieteinen oppiminen ja elinikäinen kumppanuus sekä ainutlaatuinen elinkeinoelämän ja julkisen sektorin soveltamisosaaminen.

Avoimet työpaikkamme löydät alempaa tältä sivustolta listattuna erikseen Tampereen yliopiston ja Tampereen ammattikorkeakoulun osalta.

Tutustu meihin

Yhteisöömme kuuluu lähes 5 100 työntekijää erilaisissa tutkimus-, opetus- ja palvelutehtävissä. Yhteisömme on Suomen toiseksi suurin korkeakouluyhteisö ja työskentelemme tiiviissä yhteistyössä kaikilla eri kampuksilla.

Hidden Gems

Hidden Gems on Tampereen yliopiston kansainvälisten työntekijöiden puolisoille suunnattua toimintaa, jonka tavoitteena on helpottaa puolison kotoutumista, työllistymistä ja integroitumista suomalaiseen yhteiskuntaan. Hidden Gems -toiminta tarjoaa puolisoille verkostoitumista ja tukea ammatilliseen kasvuun.