Hyppää pääsisältöön
People walking on a crosswalk in a city setting

Koulutus: Käyttäytymistieto käyttöön julkishallinnossa

Syksyllä 2022 järjestettiin koulutus julkishallinnon työntekijöille, jotka työssään suunnittelevat toimenpiteitä käyttäytymiseen vaikuttamiseksi ja jotka haluavat vahvistaa käyttäytymistieteellistä osaamistaan. Koulutuksen tarkoituksena oli oppia hyödyntämään käyttäytymistietoa tietopohjaisessa päätöksenteossa ja hyödyntämään käyttäytymistieteellisiä menetelmiä omassa työssä. Lisäksi koulutuksessa tarjottiin perustiedot ihmisten käyttäytymiseen vaikuttamisen prosesseista. Koulutuksen yhteydessä tutkittiin koulutuksen hyväksyttävyyttä ja muokkaustarpeita, ja tutkimustuloksia on luvassa vuoden 2023 aikana.

Käyttäytymistieto käyttöön julkishallinnossa -koulutuksen esite. Sisältää kuvan aurinkoiselta kadulta, kuvauksen koulutuksen sisällöistä, ajankohdista sekä kouluttajatiimin kuvat. Esite löytyy kuvan alta PDF-versiona, josta tekstit voi lukea lukulaitteella.


Haluatko pysyä ajan tasalla koulutuksen järjestäneen tutkimusryhmän toiminnasta? Kiinnostaako ihmisten käyttäytyminen, käyttäytymisen muutos ja näitä koskevan tiedon hyödyntäminen julkishallinnossa? 

Liity Behanews-sähköpostilistalle ja saat ensimmäisenä tiedon ryhmämme ajankohtaisista aiheista!

Liittymällä listalle saat tietoa:

  • tutkimusryhmän tekemästä tutkimuksesta (mm. julkaistut artikkelit)
  • mahdollisesti järjestettävistä käyttäytymistietokoulutuksista 

Liity näin: Selaimella osoitteessa http://lists.tuni.fi/mailman/listinfo/Behanews/ tai lähettämällä osoitteeseen Behanews-request(at)lists.tuni.fi viestin, jonka otsikko on "subscribe". Listalta poistuminen tapahtuu samasta osoitteesta tai lähettämällä viestin otsikolla "unsubscribe".

Sähköpostilistan tietosuojailmoitus täällä

 

Tutkimusrahoitus

Suomen Akatemia