Kattaus

Palveluliiketoiminnan johtamisen ylempi tutkinto-ohjelma

Kattaus

Palveluliiketoiminnan johtamisen asiantuntijaksi

Muotoile tulevaisuuden palveluita, tapahtumia ja liiketoimintaa.

Palveluliiketoiminnan johtamisen ylempi tutkinto-ohjelma antaa sinulle erinomaiset valmiudet toimia vaativissa asiantuntija- ja johtotehtävissä palvelu- ja vieraanvaraisuustoimialoilla ja niiden kehittäjänä. Päätyöllistäjinä ovat sekä kansainväliset että kotimaiset yritykset ja hankkeet, joiden ydintoimintaa ovat matkailu- ja majoituspalvelut, ravitsemis- ja ruokapalvelut sekä elämykset.

Palveluliiketoiminnan johtamisen opinnot antavat sinulle uusia valmiuksia kehittää asiakas, ja ympäristölähtöistä liiketoimintaa: palveluja, tuotteita, elämyksiä, konsepteja ja brändejä. Opintojaksot tarjoavat sopivan yhdistelmän teoriaa ja käytäntöä, sisältöjä ja menetelmiä liiketoiminnan uudistamiseen.

Oppimisprojekteissa painottuvat muun muassa kansainväliset asiakashankkeet, liiketalouden, johtamisen ja henkilöstön kehittämishankkeet. Erityisteemoja ovat palvelumuotoilu, uudet teknologiat sekä ympäristöinnovaatiot kuten huomisen tapahtumat, älykeittiö, palvelurobotti ja hybridikulutus. Näiden monialaisten ja -tieteisten projektien aikana opit analysoimaan ja hyödyntämään kansainvälistä tutkimus- ja ennakointitietoa. Opintojen aikana pääset verkostoitumaan yritysten ja muiden toimialojen opiskelijoiden kanssa.

Lue Kaisa Kokon opiskelijatarina