Hyppää pääsisältöön

Bioteknologian ja biolääketieteen tekniikan maisteriohjelma

Tampereen yliopisto

Ratkaisuja ihmisen hyvinvoinnin ja terveyden puolesta

Haluatko työskennellä ihmisen hyvinvoinnin ja terveellisen elinympäristön sekä näihin liittyvien globaalien haasteiden ratkaisemiseksi?

Koulutustyyppi

Maisteri

Tutkintonimike

Filosofian maisteri

Suunniteltu kesto

2 vuotta

Koulutuksen laajuus

120 op

Kaupunki

Tampere

Jos olet kiinnostunut luonnontieteiden ja tekniikan yhdistämisestä ja haluat kehittää ratkaisuja ihmisten terveyden ja hyvinvoinnin parantamiseksi, tämä hakukohde on erinomainen valinta. Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden opiskella uudessa poikkitieteellisessä tutkinto-ohjelmassa, jossa voit suorittaa joko filosofian maisterin tai diplomi-insinöörin tutkinnon.

Filosofian maisterin (FM) tutkinnossa voit valita suuntautumisesi kolmesta vaihtoehdosta: biolääketieteen informatiikka, molekyylibiologia tai soluteknologia. Biolääketieteen informatiikan avulla pystyt mm. analysoimaan geeniperimän salaisuuksia ja kehittämään laskennallisia menetelmiä sairauksien synnyn ymmärtämiseen. Molekyylibiologiassa paneudut geenien ja proteiinien toimintaan kehittäen osaamistasi tutkimus- ja asiantuntijatehtäviin, kun taas soluteknologiassa tutustut kudosteknologiaan ja kantasolujen ihmeelliseen maailmaan, ja voit olla mukana esimerkiksi kehittämässä uusia ihmisen varaosia sekä kudosmalleja tutkimuksen työkaluksi.

Tutkinto-ohjelma antaa erinomaiset valmiudet tulevaisuuden työelämään, jossa kyky toimia yhteistyössä eri alan asiantuntijoiden kanssa on yksi keskeinen menestystekijä. Täältä valmistut aidosti kansainväliseksi osaajaksi. Tartu tilaisuuteen!