Opiskelijat

Avoin yliopisto

Opiskelemalla avoimia yliopisto-opintoja voit tutustua eri aineiden opintoihin ja löytää oman alasi. Tampereen yliopiston avoin yliopisto tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden suorittaa opintoja laajasta yliopiston tarjonnasta. Voit suorittaa yhden tai useamman opintojakson tai vaikkapa opintokokonaisuuden.

Avoin yliopisto on erinomainen mahdollisuus myös sinulle, joka haluat syventää osaamistasi jossain teemassa sekä kehittää itseäsi asiantuntijana. Meillä voi opiskella tutkintojen osia iästä ja pohjakoulutuksesta riippumatta ja perehtyä ajankohtaisiin ilmiöihin oman kiinnostuksen mukaan.

Tervetuloa tutustumaan avoimen yliopiston monipuoliseen koulutustarjontaan!

Ajankohtaista

Haku opintoihin

Haku opintoihin tapahtuu avoimen yliopiston hakupalvelun kautta. Hakuajat vaihtelevat hakukohteittain, mutta päähakumme ovat elokuun alussa ja marras-joulukuussa. Tarkista tarkat hakuajat opetustarjontatiedoista. Joihinkin opintoihin on jatkuva haku eli voit hakeutua opintoihin läpi lukuvuoden. 

Näin haet opintoihin

Tutustu koulutustarjontaan

Opetustarjontamme koostuu tutkintoon johtavan koulutuksen yksittäisistä opintojaksoista tai opintokokonaisuuksista. Pohjakoulutusvaatimusta ei ole, mutta osaan opintojaksoista vaaditaan etukäteisosaamista. Lukuvuoden 2020-2021 opetustarjonta julkaistaan kesäkuun aikana.

Avoimen koulutustarjonta

Opiskelukäytännöt

Kaikki opiskelua koskevat ohjeet löydät Opiskelijan oppaasta.

Opiskelijan opas

Yhteystiedot

Ota yhteyttä!

Sähköpostitse avoin.tau [at] tuni.fi
Puhelimitse 0294 520 200