Tervetuloa tutustumaan avoimen AMKin opintoihin!

Avoin AMK

Tutustu avoimen ammattikorkeakoulun monipuoliseen koulutustarjontaan!

Opetus korona-aikana

Huom! Koronatilanteen vuoksi osa opetuksesta on saattanut siirtyä etäopetukseksi. Kun olet ilmoittautunut koulutukseen, varmista vielä Moodlesta (verkko-oppimisympäristö), miten opinnot toteutetaan.

Ohjeet Moodleen pääsemiseksi löydät ilmoittautumisen jälkeen saamastasi kurssikutsusta. Löydät kurssisi Moodlesta opintojen nimellä tai kurssin koodilla.

Jos opinnoissasi on lähiopetusta, tarvitset TAMKin pääkampukselle kulkukortin, sillä ulko-ovet ovat Korona-epidemian vuoksi suljettuina. Voit noutaa kulkukortin Teiskontien vahtimestareilta Teiskontien puoleisesta pääaulasta henkilöllisyystodistuksella. Ulko-ovessa on vahtimestarien puhelinnumero, johon soittamalla pääset ensimmäisellä kerralla sisään.

Mikäli sinulla on kysyttävää, voit olla meihin yhteydessä avoinamk [at] tuni.fi

Opintotarjonta aloittain

Valitse sinulle sopivimmat opinnot

Tutustu avoimiin polkuopintoihin

Avoimen AMKin polkuopinnot voivat toimia väylänä tutkinto-opiskelijaksi.

Lue lisää polkuopinnoista

Tutustu avoimiin YAMK-opintoihin

Avoimen AMKin YAMK-tarjonnassa voit opiskella pääosin kaikkiin YAMK-tutkintoihin kuuluvia valinnaisia opintoja.

Avoin YAMK-tarjonta

Avoimet verkko-opinnot

Osan avoimen AMKin tarjonnasta voi suorittaa verkko-opintoina.

Tutustu verkko-opintojen tarjontaan

Mikä on avoin AMK?

Avoimen AMKin koulutustarjonta koostuu tutkintoon johtavan koulutuksen opintojaksoista. Lähiopetus tapahtuu joko tutkintoa suorittavien opiskelijoiden ryhmissä, joihin on etukäteen varattu paikkoja avoimen AMKin opiskelijoille, tai avoimen AMKin omissa ryhmissä. Osa opintojaksoista opiskellaan täysin verkossa, eikä niihin kuulu lähiopetusta. Paikkoja opintojaksoilla on rajallinen määrä, ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, ellei toisin kerrota. Opinnot ovat maksullisia ja maksavat maksimissaan 15 € / opintopiste. Tarkempi hinta löytyy koulutuskuvauksesta.

Ilmoittautumisjärjestelmämme on uudistumassa. Helmikuussa 2020 e-lomakeilmoittautumisen rinnalle tulee verkkokauppailmoittautuminen, jossa opintomaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Osalle opintojaksoista ilmoittaudutaan edelleen e-lomakkeella ja maksaminen tapahtuu myöhemmin sähköpostitse lähetettävällä laskulla. Jos ilmoittautuminen ei onnistu, ole yhteydessä osoitteeseen avoinamk [at] tuni.fi

Jos et löydä itseäsi kiinnostavia opintoja avoimen AMKin tarjonnasta, tutustu TAMKin tutkintojen opetussuunnitelmiin. Jos löydät tutkintopuolelta sinulle soveltuvia opintojaksoja, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen avoinamk [at] tuni.fi, niin voimme keskustella mahdollisuuksistasi päästä mukaan jaksolle. Tässä linkki ilmoittautumislomakkeeseemme, jota voit käyttää, kun olet sopinut www-sivutarjonnan ulkopuoliselle opintojaksolle ilmoittautumisesta. Kirjoita lisätietoihin kenen kanssa olet sopinut opintojaksolle osallistumisesta.

Jos tulet tekemään TAMKissa kesken jäänyttä tutkintoasi valmiiksi, ilmoittaudu tällä lomakkeella sen jälkeen, kun olet suunnitellut opintosi opinto-ohjaajan kanssa.

Jos opinnon kuvauksen kohdalta ei löydy tarkempaa aikataulua, sitä ei ole vielä vahvistettu.

Ota meihin yhteyttä!

Palveluosoite

avoinamk [at] tuni.fi