Hyppää pääsisältöön

Yliopisto juhlii lukuvuoden avajaisia 5.9. – seuraa avajaisjuhlaa ja palkitsemistilaisuutta verkossa

Julkaistu 16.8.2022
Tampereen yliopisto
Tampereen yliopiston lukuvuoden avajaisjuhlaa vietetään maanantaina 5.9.2022 kello 12.30 alkaen Hervannan kampuksella Festian isossa salissa. Kello 15 alkaa tukisäätiöiden palkitsemistilaisuus. Voit seurata tilaisuuksia verkossa.

Rehtori Mari Walls pitää lukuvuoden avajaispuheen. Juhlapuheen pitää Pirkanmaan hyvinvointialueen konsernipalvelujohtaja Juhani Sand. Ylioppilaskunnan edustajana puhuu Tampereen ylioppilaskunta TREYn hallituksen puheenjohtaja Aleksi Niemi

Juhlassa julkistetaan myös Tampereen yliopiston Vuoden Alumni ja Vuoden Dosentti. 

Avajaisjuhlan jälkeen kello 15 Hervannan kampuksella palkitaan ansioituneita henkilöitä tieteen, opetuksen ja vaikuttamisen saralla. Palkitsemistilaisuuden järjestävät Tampereen Yliopiston Tukisäätiö ja Tampereen teknillisen yliopiston tukisäätiö. 

Avajaisjuhla ja palkitsemistilaisuus ovat avoimia yleisölle, ja ne myös striimataan verkkoon. Ilmoittautuminen tilaisuuksiin on päättynyt, mutta voit seurata tilaisuuksia verkossa. 

Live-striimiin pääset mukaan tämän linkin kautta . Sama linkki toimii lukuvuoden avajaisjuhlaan klo 12.30 sekä palkitsemistilaisuuteen klo 15.00. 

Avajaisjuhlan ohjelma 

Palkitsemistilaisuuden ohjelma

Avajaispäivänä on myös erityisesti opiskelijoille suunnattua ohjelmaa, sillä TREYn järjestämät Avajaisfestarit kajahtavat käyntiin iltapäivällä kampuksen piha-alueella. 


Lämpimästi tervetuloa avajaispäivän tapahtumiin! 

Lisätiedot:

avajaisjuhla: tapahtumat [at] tuni.fi (tapahtumat[at]tuni[dot]fi)

palkitsemistilaisuus: mira.toroi [at] tuni.fi (mira[dot]toroi[at]tuni[dot]fi)