Hyppää pääsisältöön

Osa e-kirjoista ei käytössä Tunilib-hakuliittymässä - Andor toimii normaalisti

Julkaistu 22.11.2019
Tampereen korkeakouluyhteisö
e-aineistot teemakuva
Kirjastojärjestelmän vaihdos aiheuttaa erilaisia muutoksia sekä kirjaston asiakkaiden palveluissa että kirjaston sisäisissä prosesseissa. Järjestelmävaihdoksen vuoksi osa e-kirjoista ei ole haettavissa Tunilibissä.

Kaikki e-kirjapalvelut eivät ole löydettävissä järjestelmävaihdoksen aikana suoraan Tunilib-haulla.

Kaikki e-aineistot löytyvät tästä huolimatta normaalisti Andor-haulla sekä kaikkien e-kirjapalveluiden omista käyttöliittymissä. Muutos koskee mm. Ebook Centralin, EBSCOn ja Safarin e-kirjoja.

 

Uudesta, tulossa olevasta, Andor-palvelualustasta löydät jatkossa sekä omat itsepalvelutoimintosi kirjaston asiakkaana että kaikki kirjaston tarjoamat aineistot, niin painetut kuin elektronisetkin.

Tiedotamme muutoksista yksityiskohtaisemmin järjestelmänvaihdoksen edetessä kirjaston verkkosivuila, Tuni-intranetissä sekä kirjaston some-kanavilla. Koostetusti muutosviestintää löydät muutossivustoltamme https://www.tuni.fi/fi/kirjasto/kayta-kirjastoa/kirjastojarjestelma-uudistuu.

Mikäli sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä kirjastoon: %20kirjasto [at] tuni.fi (kirjasto[at]tuni[dot]fi)

Lisätietoja: Projektipäällikkö, verkkopalveluasiantuntija, Timo Vuorisalmi, timo.vuorisalmi [at] tuni.fi (timo[dot]vuorisalmi[at]tuni[dot]fi) 

Tiedotus: Tietopalvelusuunnitelija, Marjatta Ojala, %20marjatta.ojala [at] tuni.fi (marjatta[dot]ojala[at]tuni[dot]fi)