Hyppää pääsisältöön

Tampereen teknillisen yliopiston tukisäätiö sr

Tampereen yliopisto
Sähköpostiosoitemira.toroi [at] tuni.fi
Phone040 553 2344
TTY:n tukisäätiön toimisto sijaitsee Hervannan kampuksella, Päärakennuksen 2. kerroksessa (PB204).

Tampereen teknillisen yliopiston tukisäätiö sr:n (TTY:n tukisäätiö) tarkoituksena on tukea Tampereen yliopiston tekniikan alan tutkimusta ja muuta toimintaa. Säätiö toteuttaa tarkoitustaan myöntämällä avustuksia ja apurahoja Tampereen yliopiston piirissä harjoitettavaa tekniikan tutkimustyötä varten. Vuosittainen tuki (aiemmin Tampereen teknilliselle yliopistolle) on ollut hieman yli miljoona euroa.

TTY:n tukisäätiö on perustettu vuonna 1987 Tampereen kauppakamarin ja sen jäsenyritysten toimesta. Säätiö toimii pääosin lahjoitus- ja testamenttivaroin. Säätiöön voi lahjoituksilla tai testamentilla perustaa myös oman nimikkorahaston.