Kokoustila
Tutkinto-ohjelma

Yrittäjyyden ja tiimijohtamisen tutkinto-ohjelma

Kokoustila

Yrittäjyyden ja tiimijohtamisen asiantuntijaksi

Unelmoitko yrittäjyydestä? TAMKin Proakatemiassa opiskelet tradenomiksi omassa tiimiyrityksessä ja aidoissa asiakasprojekteissa.

Yrittäjyyden ja tiimijohtamisen tutkinto-ohjelmassa kartutat liiketoiminta- ja projektiosaamistasi omassa tiimiyrityksessäsi ja aidoissa asiakasprojekteissa. TAMKin Proakatemia tarjoaa oppimisympäristön, jossa voit kehittää tiimityö- ja johtamistaitojasi yhdistämällä teoriaa ja käytäntöä. Saat tilaisuuden oppia omista vahvuuksistasi ja heikkouksistasi tiimin jäsenenä ja yrittäjänä. Yritysyhteistyö Pirkanmaan alueella sekä Proakatemian kotimaiset ja kansainväliset kontaktit auttavat sinua luomaan jo opintojen aikana laajan verkoston, mikä helpottaa työelämään siirtymistä.

Tradenomina sinulla on monipuoliset tiedot ja taidot, toimitpa valmistuttuasi yrittäjänä tai vaativissa asiantuntijatehtävissä. Tiimiyrittäjyys, tekemällä oppiminen ja valmennuspedagogiikka - nämä keinot auttavat kehittämään niitä käytännön taitoja, joille on kysyntää työelämässä.

Tampereen ammattikorkeakoulun Proakatemia on oppimisympäristö, jossa opiskellaan tiimiyrityksissä, aidoissa asiakasprojekteissa.
20-vuotias Proakatemia uskoo yhdessä oppimiseen ja yrittämiseen

Ajankohtaisia uutisia