Täydennyskoulutus

Työhyvinvointivalmentajan koulutusohjelma

Työhyvinvointivalmentajan koulutusohjelma

Työhyvinvoinnin merkitys organisaation menestykselle on kiistaton tosiasia – hyvinvoivat työntekijät tekevät hyvän tuloksen! Työhyvinvointivalmentajan koulutusohjelmassa opit, miten työyhteisön ja työntekijöiden voimavaroja voidaan vahvistaa ja miten työyhteisö säilyy uudistumiskykyisenä.

Koulutusohjelma on tarkoitettu organisaatioiden avainhenkilöille: esimiehille, henkilöstöasiantuntijoille, työsuojeluorganisaatioiden jäsenille sekä kaikille, jotka haluavat kehittyä työhyvinvoinnin asiantuntijoiksi.

Olemme järjestäneet maineikasta työhyvinvoinvalmentajakoulutusta Tampereen yliopistossa jo vuodesta 2004. Viimeisimpään tutkittuun tietoon perustuvasta opetuksesta vastaavat työhyvinvoinnin tutkimusryhmän huippukouluttajat.

Opintojen tavoitekesto

7 kk

Opintojen laajuus

10 opintopistettä

Toteutusaika

11.1.2019 – 23.8.2019

Kampus

Keskustakampus

Kaupunki

Ilmoittaudu viimeistään

Hinta

2650 € + alv 24 %

Lähiopetuksen ajankohta

Päivä

Toteutusmuoto

Itsenäinen opiskelu
Lähiopetus

Tutkintotaso

Muut opinnot

Kuvaus

Tavoitteenamme työhyvinvointivalmentajan koulutusohjelmassa on

  • kouluttaa ja valmentaa työpaikoille työhyvinvoinnin asiantuntijoita ja siten kasvattaa organisaatioiden omaa työhyvinvointiosaamista ja suunnitelmallisuutta
  • luoda välineistöä osallistujien oman organisaation työhyvinvoinnin arvioimiseen: antaa tietoja, taitoja ja keinoja tunnistaa oman organisaation ja sen henkilöstön työhyvinvoinnin tilaa ja mahdollisia uhkia
  • antaa osallistujille valmiuksia toimia työhyvinvoinnin kehittäjinä omilla työpaikoillaan

Sisältö

Ohjelma

11.1.2019 Työhyvinvointi strategisena menestystekijänä
15.2.2019 Tämän päivän työ ja työelämä – uhka vai mahdollisuus
15.3.2019 Miten johdan työhyvinvointia?
12.4.2019 Voimaa yhteisöstä
17.5.2019 Organisaatio työhyvinvoinnin tekijänä
12.6.2019 Yksilönä yhteisössä – henkilökohtainen hyvinvointi
23.8.2019 Koulutuksen päätös – projektitöiden esittely

Kohderyhmä

Työhyvinvointivalmentajan koulutusohjelma soveltuu erityisesti organisaatioiden avainhenkilöille kuten esimiehille, henkilöstöasiantuntijoille, työsuojeluorganisaatioiden jäsenille. Se sopii hyvin myös esim. yrittäjille, jotka haluavat kehittyä työhyvinvoinnin asiantuntijoiksi.

Opetusjärjestelyt

Koulutus sisältää seitsemän lähiopetuspäivää, jotka järjestämme Tampereen yliopistolla klo 9-16. Opetukseen sisältyy luentoja sekä ohjattua pari- ja pienryhmätyöskentelyä.

Käytössämme on Moodle-oppimisympäristö, jota hyödynnetään etenkin lähiopetuspäivien välillä. Koulutusohjelman lopuksi teet käytännönläheisen projektityön, jossa voit syventyä juuri sinua ja/tai työpaikkaasi kiinnostavaan työhyvinvointiteemaan ja soveltaa koulutuksen oppeja suoraan käytäntöön. Projektityö voi olla esimerkiksi organisaatiolle tai henkilökohtaisesti räätälöity työhyvinvoinnin kehittämissuunnitelma.

Ajankäyttö

Lähiopetuspäiviin osallistuminen, lyhyiden välitehtävien tekeminen Moodlessa lähiopetuspäivien välillä, lopputyön tekeminen ja esittely.

Lisätietoa

Kouluttajina toimivat Työhyvinvoinnin tutkimusryhmän asiantuntijat:

Tutkijatohtori, VTT (sosiaalipsykologi) Jaana-Piia Mäkiniemi

Projektipäällikkö, TtM Anna Koski

Ohjelmajohtaja, KTM Riitta-Liisa Larjovuori

Tutkimusjohtaja, KT Kirsi Heikkilä-Tammi

Ota yhteyttä:

Anna Koski
projektipäällikkö
+358 50 318 7292
anna.koski@uta.fi

Maksuehto

Hinta 2650 € + alv 24 % sisältää opetusmateriaalin, kahvitarjoilut sekä Marja-Liisa Mankan kirjan ”Stressikirja - Mistä virtaa?”.

Perumisehdot

Osallistumismaksusta peritään 50%, mikäli peruminen tapahtuu 1-7 päivää ennen koulutuksen alkua.  Koko osallistumismaksu peritään, mikäli peruminen tapahtuu koulutuksen jo alettua tai koulutus keskeytetään.

Peruminen on tehtävä kirjallisesti tai sähköpostilla koulutuksen yhteyshenkilölle.