Hyppää pääsisältöön
Ikonit

Tietojärjestelmäosaamisen ylempi tutkinto-ohjelma

Tampereen ammattikorkeakoulu

Tietojärjestelmäosaamisen asiantuntijaksi

Yritystoiminnan, talouselämän ja yhteiskunnan keskeisen tukipilarin kehittämiseksi ja vahvistamiseksi tarvitaan kokonaisarkkitehtuuriajattelun hallitsevia tietojärjestelmäosaajia.

Koulutustyyppi

Ylempi AMK-tutkinto

Tutkintonimike

Tradenomi (ylempi AMK)

Suunniteltu kesto

1,5 vuotta

Koulutuksen laajuus

90 op

Kaupunki

Tampere

Opiskelumuoto

Monimuotototeutus

Organisaatioissa tehdään jatkuvaa tietojärjestelmien kehittämistyötä. Toimivat ja keskenään integroidut tietojärjestelmät muodostavat yhdessä yritystoiminnan, talouselämän ja yhteiskunnan kanssa keskeisen tukipilarin. Tähän tarvitaan kokonaisarkkitehtuuriajattelun hallitsevia tietojärjestelmäosaajia, joita TAMKin tietojärjestelmäosaamisen ylemmät ammattikorkeakouluopinnot kouluttavat!

Ylemmät korkeakouluopinnot antavat sinulle mahdollisuuden syventää taitojasi teorian käytäntöön soveltamisessa, kehittää analyyttisiä taitojasi, projektin johtamisen, tutkimus- ja kehitystyöhön osallistumisen taitojasi sekä sosiaalisia taitojasi. Valmistuttuasi sinulla on valmiudet niin tietojärjestelmäprojektien suunnitteluun kuin johtamiseen ja olet perillä asiakaslähtöisestä ohjelmistoliiketoiminnasta. Voit suorittaa tutkinnon monimuotokoulutuksena, jolloin opiskelu tapahtuu pääosin etänä.

"Monimuoto-opetuksen ansiosta kursseja pystyi tekemään paljon omaan tahtiin ja niitä pystyi aikatauluttamaan oman elämän ja työn ohelle", kertoo tietojärjestelmäosaamisen ylemmästä tutkinto-ohjelmasta valmistunut Reija. Katso videolta Reijan ja teollisuusteknologian osaamispäällikkö Mira Grönvallin keskustelu!

Kaipaatko lisää tietoa?

Lue tarkemmat tiedot tutkinnon sisällöistä, rakenteesta ja valintaperusteista Opintopolusta (linkki yllä ja alla). Koulutuksen sisältöön liittyvissä kysymyksissä ole yhteydessä lehtori Tapio Yrjölään (tapio.yrjola(at)tuni.fi). Hakemiseen liittyvissä kysymyksissä ole yhteydessä TAMKin hakijapalveluihin.