Hyppää pääsisältöön
Ikonit

Tietojärjestelmäosaamisen ylempi tutkinto-ohjelma

Tampereen ammattikorkeakoulu

Tietojärjestelmäosaamisen asiantuntijaksi

Yritystoiminnan, talouselämän ja yhteiskunnan keskeisen tukipilarin kehittämiseksi ja vahvistamiseksi tarvitaan kokonaisarkkitehtuuriajattelun hallitsevia tietojärjestelmäosaajia.

Organisaatioissa tehdään jatkuvaa tietojärjestelmien kehittämistyötä. Toimivat ja keskenään integroidut tietojärjestelmät muodostavat yhdessä yritystoiminnan, talouselämän ja yhteiskunnan kanssa keskeisen tukipilarin. Tuon tukipilarin kehittämiseksi ja vahvistamiseksi tarvitaan kokonaisarkkitehtuuriajattelun hallitsevia tietojärjestelmäosaajia.

Tietojärjestelmäosaamisen ylemmästä tutkinto-ohjelmasta valmistuttuasi olet kokonaisarkkitehtuuria ymmärtävä tietojärjestelmäosaaja. Saat valmiudet niin tietojärjestelmäprojektien suunnitteluun kuin johtamiseen ja olet perillä asiakaslähtöisestä ohjelmistoliiketoiminnasta.

"Monimuoto-opetuksen ansiosta kursseja pystyi tekemään paljon omaan tahtiin ja niitä pystyi aikatauluttamaan oman elämän ja työn ohelle", kertoo tietojärjestelmäosaamisen ylemmästä tutkinto-ohjelmasta valmistunut Reija. Katso videolta Reijan ja teollisuusteknologian osaamispäällikkö Mira Grönvallin keskustelu!