Hyppää pääsisältöön
Tarjoamme täydennyskoulutuksia, erikoistumiskoulutuksia, koulutuksia työnhakijoille ja avoimia korkeakouluopintoja.

Täydennä osaamistasi sinulle sopivalla koulutusmuodolla

Tarjoamme erilaisia koulutusmuotoja jo tutkintonsa suorittaneille ja työelämässä oleville osaamisen täydentäjille. Valitse sinulle sopivin koulutusmuoto alta ja tutustu tarjontaamme!

Täydennyskoulutukset

Haluatko päivittää osaamistasi ja asiantuntemustasi tai vaihtaa alaa? Siinä tapauksessa kattavasta täydennyskoulutustarjonnastamme löytyy todennäköisesti sinulle jotain! Koulutukset ovat myös oiva paikka verkostoitua toisten samoista teemoista kiinnostuneiden ammattilaisten kanssa. Täydennyskoulutuksia käynnistyy ympäri vuoden, ja ne vaihtelevat kestoltaan puolen päivän seminaarista yli kahden vuoden koulutusohjelmiin.

Erikoistumiskoulutukset

Haluatko syventää osaamistasi jollain tietyllä alueella? Erikoistumiskoulutukset ovat laajuudeltaan vähintään 30 opintopistettä, ja ne tähtäävät asiantuntijuuden ja ammatillisen osaamisen syvälliseen kehittämiseen.

Lue lisää erikoistumiskoulutuksista

Selaa erikoistumiskoulutusten tarjontaa

Työnhakijoille

Haluatko parantaa asemaasi työelämässä, löytää uuden uran tai vahvistaa osaamistasi, jotta voit saada työpaikan? Julkisella rahoituksella toteutettu koulutus voi olla sinun mahdollisuutesi päivittää osaamistasi tulevaisuuden työelämään.

Avoimet korkeakouluopinnot

Haluatko opiskella ketterästi yliopisto- ja AMK-tutkintoihin kuuluvia opintoja elämäntilanteestasi ja pohjakoulutuksestasi riippumatta? Yhdistelemällä kursseja haluamallasi tavalla laajasta tarjonnastamme pääset nopeasti käsiksi sinua kiinnostaviin teemoihin. Avoimet yliopisto- tai AMK-opinnot voivat myös toimia väylänäsi tutkinto-opiskelijaksi.

Organisaatioille räätälöitävät koulutukset

Onko yritykselläsi tai organisaatiollasi tarvetta kouluttaa useampia työntekijöitä kerralla? Siinä tapauksessa voimme räätälöidä koulutuksen juuri teidän tarpeestanne käsin! Räätälöitävien koulutuksen käytännön toteutus suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa niin, että esimerkiksi aikataulut, opetustavat ja käytetyt tilat palvelevat tarvettanne mahdollisimman hyvin.

Ota meihin yhteyttä!

Onko sinulla kysyttävää koulutuksistamme? Lähetä meille postia osoitteeseen kehityosaajana@tuni.fi! Alta löydät myös tiimiemme tarkemmat yhteystiedot.