Hyppää pääsisältöön

Palveluliiketoiminnan tutkinto-ohjelma, monimuotototeutus

Tampereen ammattikorkeakoulu

TAMKin Restonomi

Tule luomaan elämyksellisiä palvelukokemuksia yhdessä. Nyt voit hakea meille millä tahansa toisen asteen tutkinnolla!

Koulutustyyppi

AMK-tutkinto

Tutkintonimike

Restonomi (AMK)

Suunniteltu kesto

3,5 vuotta

Koulutuksen laajuus

210 op

Kaupunki

Tampere

Opiskelumuoto

Monimuotototeutus

Restonomina työskentelet palveluliiketoiminnan asiantuntija- ja esihenkilötehtävissä esimerkiksi palvelupäällikkönä, palveluesihenkilönä, palvelusuunnittelijana, ravintolapäällikkönä, tapahtuma- tai elämysmuotoilijana. Voit sijoittua hyvin monenlaisiin yrityksiin, yrittäjäksi tai julkiselle sektorille.

Opintojen teemoja ovat alan toimintaympäristö, palvelukokemus, työyhteisö ja hyvinvointi. Omaksut teemoja suunnittelun, kehittämisen ja johtamisen näkökulmista ja aina kestävän kehityksen periaatteiden pohjalta. Tehtävien ja projektien avulla syvennät osaamistasi sinua kiinnostaviin palveluliiketoiminnan alan osa-alueisiin. Pääset mukaan kehittämään ja uudistamaan alaa jo opintojen aikana yhdessä opiskelijakollegoidesi ja alalla jo toimivien asiantuntijoiden kanssa.

TAMKin palveluliiketoiminnan monimuoto-opinnot sopivat erinomaisesti työn ohessa suoritettavaksi. Voit suunnitella ja aikatauluttaa opintoja omaan elämäntilanteesi soveltuen. Lähitapaamisia on 1–2 kertaa vuodessa ja etätapaamisia keskimäärin 1–2 kertaa kuukaudessa torstaisin ja perjantaisin. Tapaamiset sisältävät esimerkiksi luentoja, ohjausta ja yhteistä työskentelyä. Lisäksi työskentelet itsenäisesti ja oman tiimisi kanssa yhdessä sovittujen aikataulujen mukaisesti esimerkiksi iltaisin ja viikonloppuisin.

Saat valita jo opiskelun aikana omannäköisen yhdistelmän monialaisia opintoja tulevaisuuden työelämää varten. TAMKin Restonomina sinulla on hyvät työllistymismahdollisuudet niin kotimaassa kuin kansainvälisillä työmarkkinoilla.

Kyllä kannattaa hakea. Itse tykkäsin opinnoistani, opettajat olivat hyviä ja opin puhtausalasta paljon. Ja onhan tämä hyvä ala!

Opiskelua aidossa ympäristössä

Restonomikoulutuksen käyttämä Catering Studio tarjoaa mahdollisuuden opiskella tiimeissä ja projekteissa sekä kokeilla yrittäjyyttä jo opiskeluaikana.

Kaipaatko lisää tietoa?

Lue tarkemmat tiedot tutkinnon sisällöistä, rakenteesta ja valintaperusteista Opintopolusta (linkki yllä ja alla). Koulutuksen sisältöön liittyvissä kysymyksissä ole yhteydessä opinto-ohjaaja Eija Reunaseen (eija.reunanen(at)tuni.fi). Hakemiseen liittyvissä kysymyksissä ole yhteydessä TAMKin hakijapalveluihin.