Hyppää pääsisältöön
Valintatiedote 2020

Opetusta ja tapahtumia toiselle asteelle

Ohjaatko lukiolaisia tai ammattikoululaisia korkeakouluopintojen pariin? Etsitkö oppitunnillesi korkeakoulun tuottamaa materiaalia? Tutustu Tampereen yliopiston ja ammattikorkeakoulun toisen asteen yhteistyömuotoihin.

Saammeko tulla teille kylään?

Uutta oppia ja innostusta oppilaillesi? Tilaa opiskelijalähettiläs tai asiantuntija oppitunnille – vierailu on koulullesi maksuton. Vierailu on mahdollista toteuttaa lähi- tai etätoteutuksena tilanteen ja etäisyyksien mukaisesti. Juniversityn lainaamosta voit lainata tiede- ja teknologiavälineistöä oppitunnillesi. 

Tampereen yliopiston Palvelut oppilaitoksille

Lainaamosta lainaksi luonnontieteiden, matematiikan ja teknologian opetusvälineistöä

TAMKin oppilaitosvierailupyyntö

Ikkunoita korkeakoulun arkeen

Podcastien, tallenteiden ja blogien kautta opiskelijamme ja asiantuntijamme kertovat ajatuksiaan siitä, mitä korkeakoulussa voi opiskella ja tutkia sekä miksi kannattaa valita opiskelukaupungiksi juuri Tampere ja Tampereen korkeakouluyhteisö. Materiaaleja voi hyödyntää osana oppitunteja. 

Kuuntele KohinaKampuksen podcastejaTutkimusta, uusia ilmiöitä ja aiheita TiedekahvilastaLue lähettiläsblogista, minkälaista on opiskelijan elämä Tampereen korkeakouluyhteisössäTutkitun tiedon puolesta - Tampereen korkeakouluyhteisön lehti UnitTiedetyöpajoja tiedeluokassaLähettiläsliven tallenne Youtubessa: Rohkeasti korkeakouluun!

Tarjolla on myös vertaistukea, apua ja kokemuksia korkeakouluopiskelijoilta opiskelijoillesi. Vinkkaa eri kanavistamme.

Chattaa Tampereen yliopiston opiskelijoiden kanssaChattaa TAMKin opiskelijoiden kanssaTampereen yliopisto - Minun ratkaisuni

Haluatko kysyä lisää?

Toisen asteen ja korkea-asteen yhteistyöhön liittyvissä kysymyksissä voit yhteyttä seuraaviin tahoihin:Tampereen yliopiston JuniversityTampereen ammattikorkeakoulun yhdyshenkilöHakijapalvelut auttavat opiskelijavalintaan, hakemiseen ja valintakokeisiin liittyvissä yleisissä kysymyksissä. Koulutusohjelmien sisältöön liittyvissä tarkemmissa kysymyksissä voit tarvittaessa olla yhteydessä ohjelmien yhteyshenkilöihin.

Tampereen yliopiston hakijapalvelut
TAMKin hakijapalvelut
TAMKin opinto-ohjaajat