Hyppää pääsisältöön
Kiertotalouden asiantuntija

Kiertotalouden asiantuntija

Tampereen yliopisto

Maksutonta koulutusta kiertotalouden osaajille!

Kiertotalous avaa yrityksille ennennäkemättömiä mahdollisuuksia uudenlaiseen kasvuun. Digitalisaatio, uudet teknologiat, luonnonvarojen hupeneminen ja ilmastonmuutos vaikuttavat ratkaisevasti yritysten kasvuun ja kilpailukykyyn. Kasvu syntyy monimuotoisissa arvoverkostoissa, avoimessa yhteistyössä ja rohkeasti erilaisia liiketoimintamalleja hyödyntäen. Toimintaympäristön ja teknologian kehitys muuttaa vauhdilla työmarkkinoita, tehtäväkenttää ja luo tarpeen uudelle osaamiselle.

Suuri haaste syntyy kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesta toiminnasta sekä kiertotalouden mahdollisuuksien monipuolisesta hyödyntämisestä. Kehittämisen painopisteinä ovat materiaalien kierrätys, tuotteiden ja komponenttien uudelleen käyttö sekä käytettävän materiaalin määrän vähentäminen.

Tämä koulutuskokonaisuus on rakennettu vastaamaan tulevaisuuden osaamistarpeisiin tunnistaen kiertotalouden rajapinnat muihin toimialoihin. Kestävyys ja kiertotalous on kasvavassa määrin otettava huomioon teknisen ja liiketoiminnan suunnittelun ja toteuttamisen suhteen alalla kuin alalla, ja tämä koulutus antaa tähän tarvittavaa osaamista.

Koulutuskokonaisuus on yhteensä 25 opintopistettä ja siinä on valittavana Tampereen yliopiston kiertotalouden eriteemaisia, 5 opintopisteen laajuisia opintoja.

Koulutukseen valitaan 20-25 opiskelijaa. Koulutus on osallistujalle maksuton.

Olemme saaneet koulutusohjelman toteuttamiseen opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämän erityisavustuksen.

Pöydällä muki kahvia jossa lukee Begin.

Hae koulutukseen!

Koulutuksen hakeutuminen on päättynyt. Mikäli haluat kuulla myös muista vastaavista koulutuksistamme, tilaa Osaamisen kehittäjät -uutiskirje.