Hyppää pääsisältöön

JOKO-johtamiskoulutusohjelma Tampereella - Tampereen JOKO

Tampereen yliopisto

Laajuus

30 opintopistettä

Toteutusaika

17.12.2024-24.10.2025

Hakuaika

2.4.2024-26.11.2024

Hinta

12450,00 € + alv 24 %, (yht. 15 438 €)

Kaupunki

Tampere

Opetuksessa käytettävät kielet

suomi

Koulutusala

Johtaminen, hallinto ja talous

Järjestävä yksikkö

Tree – Jatkuvan oppimisen palvelut

Opetustapa

Monimuoto-opetus

Opintojen taso

Muut opinnot

Lähde mukaan johtamisen kehittämisen matkalle!

JOKO-johtamiskoulutusohjelma vahvistaa johtamis- ja esihenkilötaitojasi sekä kehittää strategista ja liikkeenjohdollisia tietoja ja taitoja. Ohjelma kestää n. 1 vuoden.

Esittelytilaisuus 9.9.2024

Järjestämme Tampereen JOKO -koulutusohjelman esittelytilaisuuden verkossa (Teams) maanantaina 9.9.2024 klo 13-13.45.

Lue lisää ja ilmoittaudu Tampereen JOKOn esittelytilaisuuteen

Esittelytilaisuudessa kuulet mm. mistä ohjelma koostuu ja mitä koulutuksen suorittaminen vaatii. Kuulet myös JOKO-osallistujan kokemuksesta ja voit kysyä sinua askarruttavia asioita.

Huomaa myös aikaisen hakijan etu!

Mikäli haet koulutukseen 17.9.2024 mennessä saat 1000 €:n alennuksen koulutuksen hinnasta.

Polku johtamisosaamisen kehittämiseksi on viitoitettu, kun osallistut JOKO-johtamiskoulutusohjelmaan (JOKO). Tarjoamme valmiin koulutuspaketin ja oppimisen tuen.

JOKO-johtamiskoulutusohjelma Tampereella - Tampereen JOKOn sisällöt ja toteutus ovat suunniteltu niin, että ajankäyttösi on optimoitu ja saat vietyä oppimisen tulokset käytäntöön, työsi arkeen nopeasti. Tampereen JOKO -ohjelma antaa eväitä kaikilta johtamisen keskeisiltä osa-alueilta henkilöstöjohtamisesta talousjohtamiseen. Saat varmuutta strategiatyöhön ja tiedolla johtamiseen. Kehittämistehtävän teet omalle organisaatiollesi teille ajankohtaisesta teemasta.

JOKO-johtamiskoulutus Tampereella koostuu seuraavista elementeistä

 • Lähiopetus, jossa on 7 kaksipäiväistä lähijaksoa organisaation toiminnan eri osa-alueilta ja päätöstilaisuus.
   
 • Kehittämistehtävä, jossa tavoitteena on soveltaa ohjelman aikana opittuja asioita oman organisaation toimintaan ja näin opitut asiat siirtyvät organisaatioiden käytäntöön. Kehittämistehtävän tueksi tarjotaan ohjausta ja työpajoja verkossa.
  Moni tehtävän tehtyään on todennut työn olleen sellainen, että se olisi pitänyt joka tapauksessa tehdä, mutta JOKOssa ohjatusti se tuli tehtyä jäsennellymmin ja laajemmalla katsantokannalla.
   
 • Thomas-analyysi sekä henkilökohtainen coaching -prosessi koulutettujen coachiemme vetämänä mm. omien vahvuuksien ja kehittämiskohteiden tunnistamiseen sekä osaamisen ja itsensä kehittämiseen.
   
 • Opintomatka Eurooppaan. Matka ei kuulu JOKO-johtamiskoulutusohjelman hintaan, vaan se laskutetaan erikseen. Opintomatkalla opetuskielenä on muusta ohjelmasta poiketen englanti.

Ohjelma

 • Ohjelman avajaiset, osaamisen kehittäminen ja ennakointi 17.-18.12.2024
 • Tietojohtaminen ja viestintä 23.-24.1.2025
 • Strategiatyö ja johtaminen 13.-14.2.2025
 • Brändit ja markkinoinnin kanavat, ulkomaan opintojakso vk 13/2025 (4 pv)
 • Työyhteisön johtaminen 14.-15.4.2025
 • Talouden johtaminen 22.-23.5.2025
 • Asiakkuuksien johtaminen 18.-19.8.2025
 • Juridiikka ja esihenkilön vastuu 17.-18.9.2025
 • Ohjelman päätös 24.10.2025

Kohderyhmä

JOKO-johtamiskoulutus sopii johtajille, päälliköille, esihenkilöille ja asiantuntijoille niin yksityisellä kuin julkisella sektorilla

Saat esihenkilön tai asiantuntijan arkeesi ja tulevaisuuteen ajankohtaisen ja monipuolisen paketin. Oppeja pääset heti soveltamaan välitehtävillä sekä omaan työhön ja organisaation tarpeisiin keskittyvällä kehittämistyöllä. 

Miksi kannattaa osallistua JOKOon?

Koko oppimismatkan ajan sinulla on käytettävissäsi oppimisen tuen palvelumme, kuten henkilökohtaiseen tilanteeseesi sopiva räätälöinti ja ohjauksellinen tuki opintojen suorittamisessa.

Tampereen JOKOon sisältyvä henkilökohtainen coaching auttaa sinua tunnistamaan vahvuutesi ja potentiaalisi! 
Johtamiskoulutusohjelmaan osallistunut Virpi Oksala, Efima Oyj:stä kuvaa coaching-prosessin antia näin:

Valitsin JOKO coaching-prosessin osaksi suoritustani, koska kaipasin henkilökohtaista sparrausta omaan vastuualueeseeni ja arkeeni. Alan muutokset sekä henkilökohtainen intohimo kehittää työntekijä- ja asiakaskokemusta toivat tarpeita saada ulkopuolista näkemystä ja oivalluttajaa.

Liity JOKOlaisten joukkoon! JOKO-johtamiskoulutus Tampereella - Tampereen JOKOn on suorittanut jo 1300 yritysten ja organisaatioiden edustajaa. Koulutusohjelma on kasvanut ja kehittynyt vastaamaan eri aikakausien vaatimuksia johtamiselle – vaikuttavaa työtä suomalaisen työelämän johtamisen kehittämiseksi jo vuodesta 1984.

Lue lisää miksi kannattaa lähteä JOKOon.

Osaamisen kehittäjät -uutiskirje ja podcast

Haluatko kuulla toiminnastamme, uusista koulutuksista, tapahtumista sekä hankkeista? Tai kuunnella korkeakouluyhteisön ja työelämän eri aiheiden asiantuntijoiden haastatteluita?