Hyppää pääsisältöön
tietokone ja kirjoja pöydällä.

Tampereen ammattikorkeakoulun alumniopinnot

Valmistumisesi jälkeen sinulla on mahdollisuus täydentää osaamistasi opiskelemalla TAMKin avoimen ammattikorkeakoulun opintojaksoja vuoden ajan maksutta. Lisäksi voit saada alennuksen TAMKin erikoistumiskoulutuksista. Meiltä löydät myös räätälöityjä koulutuspalveluratkaisuja työyhteisöllesi tai yrityksellesi. Alumniopinnot ovat avoinna kaikille TAMKin tutkinto-ohjelmista valmistuneille, jotka kuuluvat TAMKin alumnirekisteriin. Jos et ole varma, oletko jo rekisterissä, voit ottaa yhteyttä alumnipalveluihin tai mennä alumnirekisterilomakeelle päivittääksesi yhteystietosi. TAMKin alumnina saat Tampere Alumni -uutiskirjeen, tietoa TAMKin ja korkeakouluyhteisön ajankohtaisista asioista sekä kutsuja tapahtumiimme.

Avoimen AMKin opinnot

Alumnina voit opiskella TAMKin avoimen AMKin opintoja veloituksetta yhden vuoden ajan valmistumisestasi lähtien. Tämän jälkeen opinnot ovat maksullisia. 

Avoimen AMKin koulutustarjonta koostuu tutkintoon johtavan koulutuksen opintojaksoista. Avoimet opinnot sopivat sinulle, joka haluat ketterästi opiskella AMK-tutkintoihin kuuluvia opintoja elämäntilanteestasi ja pohjakoulutuksestasi riippumatta. Tarjontamme on laaja, ja voit kursseja yhdistelemällä päästä nopeasti käsiksi sinua kiinnostaviin koulutusteemoihin. 

Miten minun tulee toimia?

 • Varmista, kuulutko TAMKin alumnirekisteriin (yllä ohjeet).
 • Etsi mieleisesi koulutus avoimen AMKin tarjonnasta.
 • Ilmoittaudu koulutukseen tällä lomakkeella. Sinuun ollaan yhteydessä sähköpostilla mahdollisimman pian.
 • Ilmoittaudu koulutuksiin viimeistään 2 viikkoa ennen koulutuksen alkamista.

Huomioi nämä

 • Sinulla on mahdollisuus opiskella myös YAMK tutkinto-ohjelmien opintoja.
 • Polkuopintotarjonta ei sisälly alumnien opintotarjontaan.
 • Opintojaksoille pääsemisen edellytyksenä on, että opintojaksoilla on tilaa. Paikkoja on rajallinen määrä, ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, ellei toisin mainita.

Erikoistumiskoulutukset

Alennushintaisia TAMKin erikoistumiskoulutuksia on tarjolla kaikille alumneille. Alumniopinto-oikeus ei automaattisesti takaa opiskelupaikan saamista, vaan valinta perustuu kunkin koulutuksen normaalin valintaprosessiin. Opintojaksoille pääsyn edellytyksenä on, että opintojaksoilla on tilaa. Paikkoja on rajallinen määrä, ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, ellei toisin mainita.

Erikoistumiskoulutukset sopivat sinulle, joka haluat syventää osaamistasi jollain tietyllä alueella. Koulutuskokonaisuudet ovat yleensä laajuudeltaan 30 opintopistettä, ja ne tähtäävät asiantuntijuuden ja ammatillisen osaamisen syvälliseen kehittämiseen. 

Miten minun tulee toimia?

 • Varmista kuulutko alumnirekisteriin (yllä ohjeet).
 • Etsi sinulle mieleinen koulutus TAMKin erikoistumiskoulutusten tarjonnasta.
 • Hae koulutukseen valitun koulutuksen ohjeita noudattaen ja toimi saamiesi ohjeiden mukaisesti.
 • Mikäli tulet valituksi koulutukseen, saat -10 % alennuksen normaalihinnasta. Mainitse hakulomakkeella, että kuulut TAMKin alumnirekisteriin.

Räätälöidyt koulutuspalveluratkaisut

Yritykselle tai työyhteisölle räätälöidyillä koulutuskokonaisuuksilla voidaan vastata henkilöstön osaamisen kehittämisen tarpeisiin. Asiantuntijamme laativat yrityksellenne koulutuspalveluratkaisun, joka takaa tuloksellista ja vaikuttavaa oppimista yrityksenne henkilöstölle.

Tutustu räätälöitäviin koulutuksiin
Ota yhteyttä Tree – Jatkuvan oppimisen palveluihin

Ota yhteyttä!

Jäikö jokin asia askarruttamaan? Olemme apunasi alumniopintoihin liittyvissä asioissa. Asiointiosoite: alumniopinnot.tamk [at] tuni.fi