Hyppää pääsisältöön

Opetuksen digityökalut

Tampereen yliopisto ja TAMK

Opetuksen keskeiset digityökalut on koottu sipulimalliin, joka havainnollistaa opetuksen työkaluvaihtoehtoja ja niiden roolia Tampereen korkeakouluyhteisössä. Malli auttaa valitsemaan eri tilanteisiin sopivat työkalut.

Opetuksen digityökalut -sipulimallin löydät Teaching and learning Centren (TLC) sivuilta: Opetuksen digityökalut

sipulimalli

Sivuilla on interaktiivinen, isompi kuva oheisesta mallista sekä kuvaus ja linkit ohjeisiin jokaisen työkalun kohdalta.

 

Tutustu myös näihin:

Henkilöston digityökalut -sipulimalli: Koonti Tampereen korkeakouluyhteisössä henkilöstön käytössä olevista digityökaluista

IT-ohjeet: Julkiset IT-ohjeet ja yhteystiedot, sekä linkit vain intrassa julkaistuihin ohjeisiin.

Vinkkipankki: Vinkkipankki-sivusto jakaa hyviä käytäntöjä ja vinkkejä digityökaluista ja niiden hyödyntämisestä opetuksessa ja opiskelussa sekä työyhteisön ja oman työskentelyn tukena.

Teaching and Learning Centre (TLC): TLC kokoaa pedagogisen asiantuntemuksen sekä opettajien tarvitseman tiedon ja palvelut yhteen.

Tukipalvelut: Tampereen korkeakouluyhteisön opetuksen kehittämisen tukipalvelut.

IT Helpdesk: Muistathan IT Helpdeskin monet sähköiset palvelukanavat, kun kaipaat apua tietojärjestelmiin tai digityökaluihin liittyvissä kysymyksissä. 

Digimentorit: Toiminnan tavoitteena on tiedon ja käytännön osaamisen lisääminen digitalisaation mahdollisuuksista sekä yhteistyön lisääminen ja hyvien käytäntöjen levittäminen korkeakouluyhteisön sisällä.

Ohjelmistot: Ohjeet ohjelmistojen asennukseen ja hankintaan

 

Julkaistu: 23.2.2021
Päivitetty: 28.1.2022