Hyppää pääsisältöön

IT-palvelut

Tältä sivustolta löydät IT-ohjeet, uusille opiskelijoille suunnatun IT-palvelut pähkinänkuoressa sekä IT Helpdeskin yhteystiedot. Sivulle on nostettu myös ohjeistusta kaksivaiheisesta tunnistautumisesta ja nostoja palveluistamme sekä muita pikalinkkejä tärkeisiin ohjeisiimme.

IT-ohjeet

IT-palveluiden ohjesivuille olemme koonneet korkeakouluyhteisön keskeisten IT-järjestelmien ja -palveluiden ohjeita. Ohjeistus ja tuki rajoittuu tärkeimpiin korkeakouluyhteisön keskitetyssä ylläpidossa oleviin laitteisiin ja ohjelmiin.

IT-ohjeet

Tervetuloa uusi opiskelija!

Kokosimme sinulle kysytyimpien IT-palveluiden linkit pähkinänkuoreen, näillä ohjeilla uuden opettelu lähtee sujuvasti käyntiin. Laajemmat IT-ohjeet löydät tältä sivustolta ja intranetistä IT-palveluiden sivustolta.

Uusille opiskelijoille

Yhteystiedot

Palvelemme sinua arkisin sähköpostilla it-helpdesk@tuni.fi, puhelimitse 0294 520 500 ja chatillä klo 8-17. Opetuksen loma-aikoina palvelemme klo 8-15. Chatbot on käytössä 24/7.

Yhteystiedot

Ajankohtaista

Pakollinen tietoturvakoulutus 2024

Tietoturvakurssi on pakollinen kaikille korkeakouluyhteisön sähköisten palveluiden käyttäjille.

Korkeakouluyhteisön tietoturva- ja tietosuojakoulutus (Moodle-kurssi)

status.tuni.fi-palvelussa tietoa IT-järjestelmien käyttökatkoista ja häiriöistä

status.tuni.fi-palvelussa tiedotamme it-palveluiden häiriötilanteista, käyttökatkoista sekä tulevista huoltoilloista.

status.tuni.fi

Kokeilitko jo TUNI Virtual Desktop -palvelua?

TUNI Virtual Desktop -palvelun kautta voit virtualisointialustalla käyttää omalla tietokoneellasi samoja ohjelmia, joita olet aiemmin käyttänyt tietokoneluokan tietokoneelta.

TUNI Virtual Desktop -palvelu