Hyppää pääsisältöön

IT-palvelut

Tältä sivustolta löydät IT-ohjeet, uusille opiskelijoille suunnatun IT-palvelut pähkinänkuoressa sekä IT Helpdeskin yhteystiedot. Sivulle on nostettu myös ohjeistusta kaksivaiheisesta tunnistautumisesta ja etätyöskentelystä sekä muita pikalinkkejä palveluihimme.

IT-ohjeet

Tältä sivustolta löydät julkiset IT-ohjeet ja yhteystiedot, sekä linkit vain intrassa julkaistuihin ohjeisiin. Huom! Löydät tietoa etäopetuksesta ja –opiskelusta IT-käsikirjasta. Pikalinkit uusiin ohjeisiimme tällä sivulla!

IT-ohjeet

Tervetuloa uusi opiskelija!

Kokosimme sinulle kysytyimpien IT-palveluiden linkit pähkinänkuoreen, näillä ohjeilla uuden opettelu lähtee sujuvasti käyntiin. Laajemmat IT-ohjeet löydät tältä sivustolta ja intranetistä IT-palvelut käsikirjasta.

Uusille opiskelijoille

Yhteystiedot

Palvelemme sinua arkisin sähköpostilla it-helpdesk@tuni.fi, puhelimitse 0294 520 500 ja chatillä klo 8-17. Opetuksen loma-aikoina palvelemme klo 8-15. Chatbot on käytössä 24/7.

Yhteystiedot

Ajankohtaista

Pakollinen tietoturvakoulutus 2023

Tietoturvakurssi on pakollinen kaikille TUNIn sähköisten palveluiden käyttäjille.

Korkeakouluyhteisön tietoturva- ja tietosuojakoulutus (Moodle-kurssi)

Korkeakouluyhteisön sähköiset palvelut edellyttävät kaksivaiheista tunnistautumista

Korkeakouluyhteisö haluaa varmistaa ja tarjota tietoturvallisen työskentely-ympäristön käyttäjilleen kaksivaiheisen tunnistuksen avulla.

Kaksivaiheinen tunnistus

Oletko kokeillut TUNI Virtual Desktop -palvelua?

TUNI Virtual Desktop on palvelu, jonka kautta voit virtualisointialustalla käyttää omalla tietokoneellasi samoja ohjelmia, joita olet aiemmin käyttänyt tietokoneluokan tietokoneelta.

TUNI Virtual Desktop -palvelu