Hyppää pääsisältöön

IT-palvelut

Tältä sivustolta löydät IT-ohjeet, uusille opiskelijoille suunnatun IT-palvelut pähkinänkuoressa sekä IT Helpdeskin yhteystiedot. Sivulle on nostettu myös ohjeistusta kaksivaiheisesta tunnistautumisesta ja etätyöskentelystä sekä muita pikalinkkejä palveluihimme.

IT-ohjeet

Tältä sivustolta löydät julkiset IT-ohjeet ja yhteystiedot, sekä linkit vain intrassa julkaistuihin ohjeisiin. Huom! Löydät tietoa etäopetuksesta ja –opiskelusta IT-käsikirjasta. Pikalinkit uusiin ohjeisiimme tällä sivulla!

IT-ohjeet

Tervetuloa uusi opiskelija!

Kokosimme sinulle kysytyimpien IT-palveluiden linkit pähkinänkuoreen, näillä ohjeilla uuden opettelu lähtee sujuvasti käyntiin. Laajemmat IT-ohjeet löydät tältä sivustolta ja intranetistä IT-palvelut käsikirjasta.

Uusille opiskelijoille

Yhteystiedot

Palvelemme sinua arkisin sähköpostilla it-helpdesk@tuni.fi, puhelimitse 0294 520 500 ja chatillä klo 8-17. Opetuksen loma-aikoina palvelemme klo 8-15. Chatbot on käytössä 24/7.

Yhteystiedot

Korkeakouluyhteisön sähköiset palvelut edellyttävät kaksivaiheista tunnistautumista.

Kaksivaiheinen tunnistus antaa lisäsuojan TUNI-käyttäjätunnuksesi väärinkäytöksille.

Kaksivaiheinen tunnistus

TUNI Virtual Desktop

TUNI Virtual Desktop on palvelu, jonka kautta voit käyttää omalla tutulla tietokoneella samoja ohjelmia, joita olet aiemmin käyttänyt tietokoneluokan tietokoneelta. Ohjelmistot on asennettu virtualisointialustalle, johon otat yhteyden omalta tietokoneeltasi.

TUNI Virtual Desktop -palvelu