Hyppää pääsisältöön

Ehdota TAMKin Vuoden Alumnia 2023

Julkaistu 24.4.2023
Tampereen ammattikorkeakoulu
On tullut jälleen aika ehdottaa seuraavaa TAMKin Vuoden Alumnia. Ehdokkaiden haku on auki 3.4.–5.5.2023. Vuoden Alumnia voivat ehdottaa niin TAMKin henkilöstö, opiskelijat kuin alumnit itsekin, ja toivomme saavamme ehdotuksia Suomen lisäksi myös ulkomailta. Kenet sinä haluaisit nähdä TAMKin Vuoden Alumnina? Minkä alan osaaja olisi mielestäsi tällä kertaa oikeutettu edustamaan ammattikorkeakouluamme?

Vuoden Alumni -tunnustus myönnetään vuosittain sellaiselle Tampereen ammattikorkeakoulun (tai Pirkanmaan ammattikorkeakoulun) kasvatille, joka positiivisella tavalla hyödyntää omaa koulutusosaamistaan työelämässä, edistää yhteistyötä TAMKin ja yhteiskunnan välillä sekä toimii inspiraation lähteenä muille alumneille ja opiskelijoillemme. 

Toivomme ehdotuksia TAMKin Vuoden Alumniksi laajalti eri aloilta ja aikakausilta. 

 

Vuoden Alumniksi voit ehdottaa henkilöä, joka on   

  • valmistunut vuoden 1992 jälkeen TAMKista tai PIRAMKista 
  • edistänyt TAMKin, yhteiskunnan ja alumnien vuorovaikutusta​ 
  • toiminut yhteiskunnallisena vaikuttajana kotimaassa ja/tai ulkomailla​ 
  • vahvistanut TAMKin mainetta 
  • toiminut työssään uraauurtavana ja monialaisena toimijana​. 

Lähetä ehdotuksesi 5.5.2023 mennessä oheisella lomakkeella

 

Vuoden Alumnin valitsee TAMKin alumnineuvosto. Valinta julkistetaan valtakunnallisen alumnikuukauden yhteydessä lokakuussa 2023. 

TAMKin Vuoden Alumni valitaan nyt jo viidettä kertaa. Tällä hetkellä tehtävässä toimii rekrytointimarkkinoinnin ammattilainen, YAMK-myyntimaisteri Henna Paakinaho. 

Lue lisää TAMKin Vuoden Alumneista. 


Julkaistu 3.4.2023