Hyppää pääsisältöön
Asiantuntijoita työpajassa

Asiantuntijana yliopistolla

Meille osaavat ihmiset ja innostava työyhteisö ovat tärkeitä. Henkilöstömme osaamisen kehittäminen on tavoitteellista ja pitkäjänteistä toimintaa, jossa huomioimme sekä yliopistomme strategiset tavoitteet että työntekijöidemme urapolkujen tukemisen. Meillä osaamisen kehittämisen keskiössä on akateemisten taitojen kehittämisen ohella asiantuntijuuden kehittäminen. Kiinnitämme huomiota hyvään ja vastuulliseen johtamiseen, tiimityöhön sekä kansainvälisen toimintakulttuurin kehittämiseen.

Rakennamme yliopistomme jatkuvan oppimisen kulttuuria. Monipuoliset osaamisen kehittämisen menetelmät valmennuksista työssä oppimiseen tukevat jatkuvaa ammatillista kehitystäsi. Asiantuntijatehtävissämme sinulla on hyvät ja monipuoliset mahdollisuudet kouluttautua ja kehittyä työssäsi.

Tuemme asiantuntijuutesi kehittymistä urasi eri vaiheissa. Voit tähdätä joko oman asiantuntijuusalueesi syväosaajaksi tai esihenkilötehtäviin.

Yliopisto on monen eri alan osaajan työpaikka

Yiopisto tunnetaan usein tutkijoiden ja opettajien työnantajana, mutta meillä työskentelee myös n. 1400 muiden alojen asiantuntijaa erilaisissa tukipalveluiden tehtävissä. 

Meillä työskentelee muun muassa IT-osaajia, HR-osaajia, talouden ammattilaisia, laboratorioalan osaajia, innovaatio-osaajia, viestinnän ammattilaisia sekä opetusta ja koulutusta tukevia asiantuntijoita. Meillä pääset tukemaan työlläsi huippututkijoitamme globaalien haasteiden ratkaisijoina, opettajiamme opetustyössään sekä opiskelijoitamme opintojensa arjessa!

 

Miksi tulisit meille?

  • Merkityksellinen, arvojasi tukeva työ opetuksen ja tutkimuksen tukena
  • Mielenkiintoinen, merkityksellinen työn sisältö
  • Monipuoliset kehittymismahdollisuudet urallasi joko oman alasi syväosaajaksi tai esihenkilötehtäviin
  • Joustavat työmahdollisuudet: esim. liukuva työaika, mahdollisuudet monipiste- ja etätyöhön (tehtävän mukaan), työn ja perhe-elämän yhteensovittaminen