Hyppää pääsisältöön
Valmistut tradenomiksi, jolla on ajantasainen perusosaaminen alalta sekä suuntautumisestasi riippuen markkinoinnin ja myynnin, taloushallinnon, juridiikan tai HR- ja esimiestyön erityisosaamista.

Yrittäjyyden ylempi tutkinto-ohjelma

Tampereen ammattikorkeakoulu

Toimitko yrittäjänä? 

Kehitä yritystoimintaasi ja vastaa muuttuneen maailman tarpeisiin!

Koulutustyyppi

Ylempi AMK-tutkinto

Tutkintonimike

Tradenomi (ylempi AMK)

Suunniteltu kesto

1,5 vuotta

Koulutuksen laajuus

90 op

Kaupunki

Tampere

Kampus

TAMK Pääkampus

Opiskelumuoto

Monimuotototeutus

Yrittäjyyden ylempi tutkinto-ohjelma antaa sinulle valmiudet viedä yritystoimintasi uudelle tasolle. Puolentoista vuoden matkan aikana saat työkaluja oman osaamisesi avartamiseen tiimioppimisen ja valmentajien avulla. Saat uutta virtaa pohtiaksesi yrityksesi tulevaisuutta monesta eri näkökulmasta.

Ylempi tutkinto-ohjelma antaa sinulle mahdollisuuden löytää uusia liiketoimintaideoita ja verkostoitua muiden yrittäjien kanssa. Saat ammattitaitoista sparrausta yritystoiminnan kehittämiseen ja kasvattamiseen. Opinnot koostuvat neljästä intensiivijaksosta maatilamatkailukohteissa, lähitapaamisista Proakatemialla sekä kansainvälistymisestä.
 

Tuuli-Elina Ruuskanen

Tutustu Tuuli-Elina Ruuskasen opiskelukokemuksiin

Pauliina Levo

Tutustu Pauliina Levon ajatuksiin opiskelusta

Anne Lehtonen_opiskelijatarina_900

Tutustu apteekkari Anne Lehtosen opiskelijatarinaan

Kaipaatko lisää tietoa?

Lue tarkemmat tiedot tutkinnon sisällöistä, rakenteesta ja valintaperusteista Opintopolusta (linkki yllä ja alla). Koulutuksen sisältöön liittyvissä kysymyksissä ole yhteydessä vastuuopettaja Elina Merviöön (elina.mervio@tuni.fi) tai osaamispäällikkö Hanna Pihlajarinteeseen (hanna.pihlajarinne@tuni.fi). Hakemiseen liittyvissä kysymyksissä ole yhteydessä TAMKin hakijapalveluihin.