Hyppää pääsisältöön

Yrittäjyyden ylempi tutkinto-ohjelma

Tampereen ammattikorkeakoulu

Toimitko yrittäjänä? 

Kehitä yritystoimintaasi ja vastaa muuttuneen maailman tarpeisiin!

Koulutustyyppi

Ylempi AMK-tutkinto

Tutkintonimike

Tradenomi (ylempi AMK)

Suunniteltu kesto

1,5 vuotta

Koulutuksen laajuus

90 op

Kaupunki

Tampere

Opiskelumuoto

Monimuotototeutus

Yrittäjyyden ylempi tutkinto-ohjelma antaa sinulle valmiudet viedä yritystoimintasi uudelle tasolle. Puolentoista vuoden matkan aikana saat työkaluja oman osaamisesi avartamiseen tiimioppimisen ja valmentajien avulla. Saat uutta virtaa pohtiaksesi yrityksesi tulevaisuutta monesta eri näkökulmasta.

Ylempi tutkinto-ohjelma antaa sinulle mahdollisuuden löytää uusia liiketoimintaideoita ja verkostoitua muiden yrittäjien kanssa. Saat ammattitaitoista sparrausta yritystoiminnan kehittämiseen ja kasvattamiseen. Opinnot koostuvat neljästä intensiivijaksosta maatilamatkailukohteissa, lähitapaamisista Proakatemialla sekä kansainvälistymisestä.
 

Tutustu Tuuli-Elina Ruuskasen opiskelukokemuksiin

Tutustu Pauliina Levon ajatuksiin opiskelusta

Tutustu apteekkari Anne Lehtosen opiskelijatarinaan

Kaipaatko lisää tietoa?

Lue tarkemmat tiedot tutkinnon sisällöistä, rakenteesta ja valintaperusteista Opintopolusta (linkki yllä ja alla). Koulutuksen sisältöön liittyvissä kysymyksissä ole yhteydessä vastuuopettaja Elina Merviöön (elina.mervio@tuni.fi) tai osaamispäällikkö Hanna Pihlajarinteeseen (hanna.pihlajarinne@tuni.fi). Hakemiseen liittyvissä kysymyksissä ole yhteydessä TAMKin hakijapalveluihin.