Hyppää pääsisältöön
Hymyileviä ihmisiä istumassa ringissä ja Tree - Jatkuvan oppimisen palvelut logo

Koulutukset työnhakijoille

Haluatko parantaa asemaasi työelämässä, löytää uuden uran tai vahvistaa osaamistasi, jotta voit saada työpaikan? Julkisella rahoituksella toteutettu koulutus voi olla sinun mahdollisuutesi päivittää osaamistasi tulevaisuuden työelämään. Kehittämällä osaamistasi varmistat, että sinulla on tarvittavia taitoja muuttuvassa työelämässä. Sillä vahva ammattitaito on kuin puu, joka muodostuu lujista tiedon juurista ja osaamisen säikeistä. Se säilyttää asemansa, vaikka maailma kuohuisi.
Hanki uusia taitoja työkalupakkiin. Lisätietoja Fitech.io

Maksuttomia tekniikan alan verkkokursseja FITech-verkostoyliopistosta

FITech-verkostoyliopisto tarjoaa monipuolisia opintoja lukioikäisistä työikäisiin. Työnantajille FITech tarjoaa mahdollisuuden kehittää henkilöstön osaamista maksuttomasti joko yksittäisten kurssien tai laajempien opintokokonaisuuksien muodossa.

Julkisrahoitettu koulutus

jatkuvan oppimisen koulutukset

Miksi mukaan koulutukseen?

  • Koska koulutukset ovat julkisrahoitettuja, ne eivät yleensä maksa osallistujilleen mitään.
  • Koulutusten teemat on valittu huolella sen mukaan, millä aloilla on ongelmia osaavan työvoiman ja työnantajien tarpeiden kohtaamisessa. Saat siis juuri sellaista koulutusta, jolle on todettu työmarkkinoilla olevan kysyntää.
  • Panostamme monissa koulutuksissa paitsi ammatillisen osaamisen päivittämiseen, myös työnhakutaitojen vahvistamiseen.
  • Moneen koulutuksistamme kuuluu myös harjoittelu, mikä auttaa saamaan jalkaa työmarkkinoiden oven väliin jo koulutuksen aikana.

Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskuksen rahoittamat koulutukset

Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskus (lyhyemmin JOTPA) on 2021 aloittanut viranomainen, joka edistää työikäisten osaamisen kehittämistä ja osaavan työvoiman saatavuutta.

Jotpa rahoittaa koulutusta ja muita osaamispalveluita työelämän osaamistarpeisiin. Koulutukset ovat osallistujille maksuttomia, ja ne on suunnattu pääsääntöisesti työssä oleville ja työvoiman ulkopuolella oleville henkilöille. Koulutukset toteutetaan pääasiassa niin, että niihin voi osallistua työn ohessa.

Opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittamat koulutukset työttömille ja työttömyysuhan alaisille

jatkuvan oppimisen koulutukset.

OKM rahoittaa koulutuksia, joiden tavoitteena on vastata jonkin alan työvoiman kohdanto-ongelmiin. Koulutusten tavoitteena on siis vahvistaa osaamista sellaisilla aloilla, joilla on pulaa osaavista työntekijöistä.

Suurin osa tarjoamistamme opintojaksoista on sivutoimista opiskelua. Ne eivät myöskään yleensä maksa osallistujalleen mitään. Tarkista kuitenkin tarkat tiedot koulutuksen ohjelmasta ja hinnasta kunkin koulutuksen kuvauksesta erikseen.

ELY-keskuksen rahoittamat työvoimakoulutukset

Mitä on työvoimakoulutus?

Järjestämme Tampereen korkeakouluyhteisössä ELY-keskuksen rahoittamaa työvoimakoulutusta. Työvoimakoulutusten tavoitteena on päivittää osaamistasi ja auttaa sinua työllistymään ohjelman aikana tai sen jälkeen.

Opiskelu työvoimakoulutuksessa on täyspäiväistä. Koulutukseen osallistuminen ei maksa mitään, ja sinun on mahdollista saada opintojen ajalta päivärahaa. Hakeutuminen työvoimakoulutuksiin tapahtuu TE-toimiston nettisivujen kautta.

Työvoimakoulutus on riskitön tapa organisaatiolle rekrytoida osaavaan henkilöstöä ja osallistujalle tutustua kyseiseen organisaatioon. 

Lue lisää työvoimakoulutuksen hyödyistä

Olet tervetullut opiskelemaan myös muissa tarjoamissamme koulutusmuodoissa!

Ilmoittaudu mukaan koulutukseen.

Täydennyskoulutukset

Päivitä osaamistasi ja verkostoidu täydennyskoulutuksessa! Kattavasta tarjonnastamme löydät koulutuksia monelta eri alalta ja alueelta. Laajuudeltaan koulutukset vaihtelevat puolen päivän seminaareista usean vuoden kokonaisuuksiin.

Avoimet korkeakouluopinnot

Avoin yliopisto ja ammattikorkeakoulu tarjoavat mahdollisuuden opiskella tutkintoihin kuuluvia opintoja ketterästi pohjakoulutuksestasi riippumatta.

Ota meihin yhteyttä!

Me olemme Tree.

Tree – Jatkuvan oppimisen palvelut yhdistää vahvaan juuristoon uudet versot: asiakkaille tutut asiantuntijat ja laadukkaat koulutukset. Yhteisen nimen alle yhdistyvät Tampereen yliopiston ja Tampereen ammattikorkeakoulun jatkuvan oppimisen palvelut.

Voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen kehityosaajana [at] tuni.fi (kehityosaajana[at]tuni[dot]fi).