Hymyileviä ihmisiä istumassa ringissä ja Tree - Jatkuvan oppimisen palvelut logo

Koulutukset työnhakijoille

Vahva ammattitaito on kuin puu, joka muodostuu lujista tiedon juurista ja osaamisen säikeistä. Se säilyy vakaana, vaikka ympärillä myrskyäisi. Se säilyttää asemansa, vaikka maailma kuohuisi.

Tarjoamme koulutusmahdollisuuksia myös työttömyyden tai työttömyysuhan kohdatessa. Päivitä osaamisesi ajan tasalle tai suuntaa kohti täysin uutta uraa!

Julkisrahoitettu koulutus

Miksi mukaan koulutukseen?

  • Koska koulutukset ovat julkisrahoitettuja, ne eivät yleensä maksa osallistujilleen mitään.
  • Koulutusten teemat on valittu huolella sen mukaan, millä aloilla on ongelmia osaavan työvoiman ja työnantajien tarpeiden kohtaamisessa. Saat siis juuri sellaista koulutusta, jolle on todettu työmarkkinoilla olevan kysyntää.
  • Panostamme monissa koulutuksissa paitsi ammatillisen osaamisen päivittämiseen, myös työnhakutaitojen vahvistamiseen.
  • Moneen koulutuksistamme kuuluu myös harjoittelu, mikä auttaa saamaan jalkaa työmarkkinoiden oven väliin jo koulutuksen aikana.

ELY-keskuksen rahoittamat työvoimakoulutukset

Mitä on työvoimakoulutus?

Järjestämme Tampereen korkeakouluyhteisössä ELY-keskuksen rahoittamaa työvoimakoulutusta. Työvoimakoulutusten tavoitteena on päivittää osaamistasi ja auttaa sinua työllistymään ohjelman aikana tai sen jälkeen.

Opiskelu työvoimakoulutuksessa on täyspäiväistä. Koulutukseen osallistuminen ei maksa mitään, ja sinun on mahdollista saada opintojen ajalta päivärahaa. Hakeutuminen työvoimakoulutuksiin tapahtuu TE-toimiston nettisivujen kautta.

Kaikki työvoimakoulutuksemme

Piece of Work -työvoimakoulutusohjelma

Vahvista asemaasi työmarkkinoilla tarpeisiisi räätälöidyn koulutuksen ja valmennuksen avulla. Piece of Work tarjoaa koulutusta palvelumuotoilun ja liiketoiminnan, digiajan teollisuuden ja modernien ohjelmistoteknologioiden teemoista. Koulutukseen kuuluva valmennus auttaa sinua tunnistamaan, arvostamaan ja markkinoimaan omaa asiantuntijuuttasi.

Lue lisää ohjelman kotisivuilta

Opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittamat koulutukset työttömille ja työttömyysuhan alaisille

OKM rahoittaa koulutuksia, joiden tavoitteena on vastata jonkin alan työvoiman kohdanto-ongelmiin. Koulutusten tavoitteena on siis vahvistaa osaamista sellaisilla aloilla, joilla on pulaa osaavista työntekijöistä.

Suurin osa tarjoamistamme opintojaksoista on sivutoimista opiskelua. Ne eivät myöskään yleensä maksa osallistujalleen mitään. Tarkista kuitenkin tarkat tiedot koulutuksen ohjelmasta ja hinnasta kunkin koulutuksen kuvauksesta erikseen.

OKM:n rahoittamat koulutukset työttömille ja työttömyysuhan alaisille

Olet tervetullut opiskelemaan myös muissa tarjoamissamme koulutusmuodoissa!

Täydennyskoulutukset

Päivitä osaamistasi ja verkostoidu täydennyskoulutuksessa! Kattavasta tarjonnastamme löydät koulutuksia monelta eri alalta ja alueelta. Laajuudeltaan koulutukset vaihtelevat puolen päivän seminaareista usean vuoden kokonaisuuksiin.

Lue lisää täydennyskoulutuksista

Avoimet korkeakouluopinnot

Avoin yliopisto ja ammattikorkeakoulu tarjoavat mahdollisuuden opiskella tutkintoihin kuuluvia opintoja ketterästi pohjakoulutuksestasi riippumatta.

Lue lisää avoimista korkeakoulopinnoista