Hyppää pääsisältöön

Kasva esihenkilöksi

Tampereen yliopisto

Laajuus

5 opintopistettä

Hakuaika

Jatkuva haku

Hinta

3750,00 € + alv 24 % (yht. 4650,00 €)

Kaupunki

Tampere
Pori

Opetuksessa käytettävät kielet

suomi

Koulutusala

Johtaminen, hallinto ja talous

Järjestävä yksikkö

Tree – Jatkuvan oppimisen palvelut

Opintojen taso

Muut opinnot

Asiantuntijasta esihenkilöksi

Onko sinulla edessäsi ensimmäinen tehtävä esihenkilönä, tiiminvetäjänä tai projektipäällikkönä? Pohditko, miten voisit olla tiimillesi sekä motivointi että inspiraation lähde?

Kasva esihenkilöksi on suunniteltu juuri sinulle, joka haluat kasvaa roolissasi ja tukea alaisiasi heidän menestyksessään. Matkamme aikana sukellamme syvälle johtamisen ytimeen, opimme tunnistamaan työympäristömme vivahteet, terävöitämme johtajuusfilosofiaamme ja muovaamme vaikuttamisen strategioitamme.

Kasva esihenkilöksi -koulutus koostuu

 • kolmesta yhden päivän kestävästä lähikoulutusjaksosta
 • jaksoja syventävistä henkilökohtaisista pohdintatehtävistä
 • vertaistuesta lähikoulutusjaksoilla.

Koko valmennuksen ytimessä on teorioiden muuntaminen käytännön johtamistaidoiksi ja oman kehityspolkusi luominen ja toteuttaminen. Se tarjoaa sinulle juuri ne taidot ja työkalut, joita tarvitset johtajuuden matkallasi.

Koulutuksen hyödyt

 1. Vuorovaikutustaitojen hiominen
  Valmennuksessa keskitytään vuorovaikutustaitojen parantamiseen. Näitä taitoja tarvitset päivittäisessä työssäsi tiimin jäsenten kanssa ja muiden menestyksen mahdollistamiseksi.
 2. Valmentava ote
  Kasva esihenkilöksi auttaa sinua omaksumaan valmentavan otteen. Tämä tarkoittaa kykyä tukea ja ohjata tiimin jäseniä heidän omalla polullaan.
 3. Toimintaympäristön ja kulttuurin ymmärtäminen
  Valmennus tarjoaa avaimet esihenkilötyön toimintaympäristön ja organisaatiokulttuurin ymmärtämiseen. Tämä auttaa sinua navigoimaan johtajuuden haasteissa.
 4. Suhde- ja vaikuttamistaitojen kehittäminen
  Koulutus auttaa sinua kehittämään suhde- ja vaikuttamistaitoja. Näitä taitoja tarvitset yhteistyössä muiden kanssa ja päätöksenteossa.
 5. Jatkuva oppiminen ja kehittyminen
  Tavoitteenasi on rakentaa itsellesi tie, joka kulkee läpi valmennuksen teemojen. Koulutus tarjoaa sinulle mahdollisuuden jatkuvaan oppimiseen ja kehittymiseen.
 6. Yhteisö uuden polven johtajille
  Kokeneille esihenkilöille, jotka haluavat päivittää johtamistaitojaan tai löytää uutta inspiraatiota, koulutus tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden oppia yhdessä muiden uuden polven johtajien kanssa. 

Koulutuksessa opiskelu

Koulutus koostuu kolmesta yhden päivän mittaisesta lähikoulutusjaksosta. Teemoina ovat: työyhteisön kehittäminen, esihenkilö viestijänä ja esihenkilön vastuut. Lisäksi jokaiseen lähiopetusjaksoon kuulu omaan työhön liittyvä pohditatehtävä. 

Voit valita jokaisesta teemasta omaan kalenteriisi sopivan ajankohdan alla olevasta listauksesta. Voit ilmoittautua mukaan koska vaan, sillä koulutukseen on jatkuva haku. Koulutus tapahtuu ajankohdasta riippuen lähiopetuksena joko Tampereella tai Porissa. 

Ilmoittautumisen jälkeen sinulla on 1 vuosi aikaa suorittaa kaikki 3 teemaa. Päivitämme tälle sivulle teemojen tulevat toteutusajankohdat.

Työyhteisön johtaminen

 • 31.10.2024 Pori
 • 14.4.2025 Tampere

Esihenkilö viestijänä

 • 23.1.2025 Tampere
 • 6.3.2025 Pori

Esihenkilön vastuut

 • 15.5.2025 Pori
 • 17.9.2025​​​ Tampere

Kohderyhmä

Kasva esihenkilöksi -koulutus on suunniteltu uudelle esihenkilölle, tiiminvetäjälle tai projektipäällikölle.
Koulutus sopii erittäin hyvin myös kaikille, jotka haluavat päivittää johtamistaitojaan tai löytää uutta inspiraatiota. Koulutuksessa saat ainutlaatuisen tilaisuuden oppia yhdessä uuden polven johtajien kanssa.

Osaamisen kehittäjät -uutiskirje ja podcast

Haluatko kuulla toiminnastamme, uusista koulutuksista, tapahtumista sekä hankkeista? Tai kuunnella korkeakouluyhteisön ja työelämän eri aiheiden asiantuntijoiden haastatteluita?