Hyppää pääsisältöön
Kliinisen asiantuntijan YAMK antaa valmiudet mm. tutkimukselliseen kehittämiseen sekä projekti- ja innovaatiotoimintaan.

Sosiaali- ja terveysalan ylempi AMK, Kliininen asiantuntija, radiografian kehittämisosaaminen

Tampereen ammattikorkeakoulu

Radiografian kliiniseksi asiantuntijaksi

Kliinisiä asiantuntijoita tarvitaan yhä enemmän sosiaali- ja terveydenhuollon tehtävissä ja muuttuvissa toimintaympäristöissä.

Koulutustyyppi

Ylempi AMK-tutkinto

Tutkintonimike

Sosiaali- ja terveysalan ylempi AMK

Suunniteltu kesto

1,5 vuotta

Koulutuksen laajuus

90 op

Kaupunki

Tampere

Opiskelumuoto

Monimuotototeutus

Kliinisen asiantuntijan ylemmät korkeakouluopinnot radiografiassa vahvistavat kehittämisosaamistasi omalla alallasi. Tutkinto-ohjelma antaa sinulle valmiuksia hankkia tutkittua tietoa toiminnan perustaksi, arvioida kriittisesti oman alasi toimintaa ja kehittämistarpeita sekä kehittää toimialaa näyttöön perustuen. Saat lisäksi valmiudet projekti- ja innovaatiotoimintaan, lähijohtamiseen, ohjaus- ja konsultaatiotehtäviin sekä kliiniseen asiantuntijatyöskentelyyn. 

 

Monimuoto-opetuksena toteuttavat yamk-opinnot soveltuvat työn ohella suoritettaiksi. Ne sisältävät paljon itse- ja etäopiskelua, mutta myös lähitapaamisia, joissa verkostoidut toisten alasi osaajien kanssa! 

 

Koulutus noudattaa European Qualification Framework (EQF:n) mukaisia osaamisen tasokuvauksia sekä tutkintojen ja muun osaamisen kansallisen viitekehyksen (NQF) osaamiskuvauksia.  

Kaipaatko lisää tietoa?

Lue tarkemmat tiedot tutkinnon sisällöistä, rakenteesta ja valintaperusteista Opintopolusta (linkki yllä ja alla). Koulutuksen sisältöön liittyvissä kysymyksissä ole yhteydessä osaamispäällikkö Marja Jaroseen, marja.jaronen(at)tuni.fi. Hakemiseen liittyvissä kysymyksissä ole yhteydessä TAMKin hakijapalveluihin.