Hyppää pääsisältöön

Sairaanhoitajan tutkinto-ohjelma, monimuotototeutus

Tampereen ammattikorkeakoulu

Olisitko juuri sinä sairaan hyvä hoitaja?

Haluatko valmistua hoitotyön huippuosaajaksi yhteisössä, joka asettaa opiskelijat etusijalle? Jos vastasit kyllä, tervetuloa TAMKiin! 

Koulutustyyppi

AMK-tutkinto

Tutkintonimike

Sairaanhoitaja (AMK)

Suunniteltu kesto

3,5 vuotta

Koulutuksen laajuus

210 op

Kaupunki

Tampere

Opiskelumuoto

Monimuotototeutus

Tampereen ammattikorkeakoulun sairaanhoitajakoulutus valmistaa sinut monialaiseen työelämään vankalla hoitotyön osaamisella.  Voit jo koulutusaikana vaikuttaa ja edistää sairaanhoitajan työn merkitystä koko yhteiskunnassa. Sairaanhoitajan työ on tärkeää näyttöön pohjautuvaa toimintaa. Ilman sinua hoitotyöstä puuttuu palanen.    

Monimuotototeutuksen teoriaopetuksessa lähiopetusta on pääsääntöisesti kaksi päivää viikossa, minkä lisäksi opintojen aikana toteutuu useita kokonaisia intensiiviviikkoja. Opintoihin kuuluu myös itsenäistä opiskelua. Harjoittelujaksot edellyttävät päivittäistä kokoaikaista opiskelua.  

Alku- ja keskivaiheen opinnoissa saat vahvan ja monipuolisen osaamisen sairaanhoitajan työn eri osa-alueisiin. Viimeisen vuoden vaihtoehtoisissa ammattiopinnoissa syvennät osaamistasi valitsemaltasi hoitotyön alueelta. Mikäli sinulla on aikaisempaa hoitoalan koulutusta ja kokemusta, otamme sen koulutuksessa huomioon.    

Sairaanhoitajakoulutuksessa panostamme erityisesti oppimisen ja opiskelun tukeen. Ryhmädynamiikka ja yhteenkuuluvuus ovat keskeisiä tekijöitä, jotka vahvistavat opintoihin sitoutumista ja motivaatiota. Opettajatuutori, opinto-ohjaaja, tuutorit ja opiskelijoiden hyvinvointipalvelut auttavat ja tukevat sinua opinnoissa. Kuuntelemme myös tarkasti opiskelijoiden toiveita, tarpeita ja palautetta opintojaksoista ja koko koulutusohjelmasta.  

Tällä tutkinnolla sinun on mahdollisuus työllistyä satoihin erilaisiin työtehtäviin sosiaali- ja terveydenhuollossa sairaanhoitajana.  

Tämä ei ole vain itsensä uhraamista ja pyyteetöntä auttamista, vaan tämä on haastava ja kiinnostava urapolku, jossa yhdistyvät tieteellinen näyttö ja käytännön soveltaminen.

Kaipaatko lisää tietoa?

Lue tarkemmat tiedot tutkinnon sisällöistä, rakenteesta ja valintaperusteista Opintopolusta (linkki yllä ja alla). Koulutuksen sisältöön liittyvissä kysymyksissä ole yhteydessä opinto-ohjaaja Eija Piikkilään, eija.piikkila(at)tuni.fi. Hakemiseen liittyvissä kysymyksissä ole yhteydessä TAMKin hakijapalveluihin.