Hyppää pääsisältöön

Mediatuottamisen ylempi tutkinto-ohjelma

Tampereen ammattikorkeakoulu

Mediatuottamisen asiantuntijaksi

Mediatuottamisen ylemmän AMK-tutkintokoulutuksen tavoitteena on valmentaa sinusta tuottaja, jolla on valmiudet tutkia liiketoiminnan mahdollisuuksia ja kehittää uusia tuottamisen ja tekemisen tapoja media-alalla.

Koulutustyyppi

Ylempi AMK-tutkinto

Tutkintonimike

Master of Culture and Arts

Suunniteltu kesto

1 vuosi

Koulutuksen laajuus

60 op

Kaupunki

Tampere

Opiskelumuoto

Monimuotototeutus

Mediatuottajana osaat johtaa tuote- tai palvelukehitysprosesseja. Tiedät erilaisten jakelukanavien vahvuudet ja roolit mediatuotantoihin liittyen. Sinulla on valmiudet rakentaa monialaisia ammattilais- ja alihankintaverkostoja kansainvälisessä toimintaympäristössä. Hallitset tiedonhankinnan, osaat laatia ja neuvotella työ-, alihankinta ja yhteistyösopimuksia, sekä valmistella ja tehdä immateriaalioikeuksia (IPR) koskevia sopimuksia.

Koulutus on tarkoitettu jo työelämässä toimivalle media-alan ammattilaiselle, joka tähtää erityisesti oman ammattitaidon ja työuran kehittämiseen.

Media-alalla koetun epävarmuuden voi kääntää varmuudeksi, jos ymmärtää, miten muutostilanteessa voi toimia. Mediatuottamisen YAMK-koulutuksessa tutkitaan liiketoiminnan mahdollisuuksia ja kehitetään uusia tekemisen tapoja media-alalle.

Kaipaatko lisää tietoa?

Lue tarkemmat tiedot tutkinnon sisällöistä, rakenteesta ja valintaperusteista Opintopolusta (linkki yllä ja alla). Koulutuksen sisältöön liittyvissä kysymyksissä ole yhteydessä yliopettaja Ari Koivumäkeen (ari.koivumaki(at)tuni.fi). Hakemiseen liittyvissä kysymyksissä ole yhteydessä TAMKin hakijapalveluihin.