Hyppää pääsisältöön
Mikroskooppi

Bioanalyytikon tutkinto-ohjelma, Seinäjoki

Tampereen ammattikorkeakoulu

Terveysalan laboratoriotutkimusprosessin asiantuntijaksi

Bioanalyytikkona työskentelet terveysalan laboratorioissa ja osallistut alan kehittämiseen.

Koulutustyyppi

AMK-tutkinto

Tutkintonimike

Bioanalyytikko (AMK)

Suunniteltu kesto

3,5 vuotta

Koulutuksen laajuus

210 op

Kaupunki

Tampere
Seinäjoki

Kampus

TAMK Pääkampus

Opiskelumuoto

Päivätoteutus

Bioanalyytikon ammatti sopii sinulle, joka haluat työskennellä perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon tai yksityisen sektorin laboratorioissa ja kehittää laboratorioalaa. Opintojen aikana pääset perehtymään käytännön työtehtäviin sekä soveltamaan tietojasi ja taitojasi harjoitteluissa.

Bioanalyytikkona tehtäväsi on ottaa näytteitä, käsitellä ja analysoida niitä sekä ohjata asiakkaita. Työssä korostuvat ennen kaikkea potilasturvallisuus ja vastuu tutkimustulosten luotettavuudesta. Käytännön kliinisen laboratoriotyön lisäksi osaat ohjata muita terveydenhuollon ammattilaisia ja osallistut alan kehittämis- ja tutkimustoimintaan. Työ edellyttää oma-aloitteisuutta, huolellisuutta ja kykyä työskennellä sekä itsenäisesti että moniammatillisen tiimin jäsenenä.

 

Marika Toivonen_Seinajoen amk

Bioanalyytikkokoulutus TAMKin, SeAMKin ja Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin kanssa yhteistyönä

home-office_hands-only.jpg

Kaipaatko lisää tietoa?

Lue tarkemmat tiedot tutkinnon sisällöistä, rakenteesta ja valintaperusteista Opintopolusta (linkki yllä ja alla). Koulutuksen sisältöön liittyvissä kysymyksissä ole yhteydessä osaamispäällikkö Kirsi Mansikkamäkeen, kirsi.mansikkamaki(at)tuni.fi. Hakemiseen liittyvissä kysymyksissä ole yhteydessä TAMKin hakijapalveluihin.