Hyppää pääsisältöön

Oppiminen on etuoikeus ja ilo. Kun jaat oppimaasi, on se tuplailo!

Julkaistu 10.2.2023
Tampereen korkeakouluyhteisö
Kehittäessäsi osaamistasi osoitat rakkautta itseäsi kohtaan. Kiireisessäkin arjessa pidät huolta itsestäsi oppimalla läpi elämän uutta. Utelias mieli ja innostus uusia asioita kohtaan on tae pitkälle, mielekkäälle työuralle ja koko elämälle. Oman osaamisen kehittämisestä sisäisesti motivoitunut henkilö on organisaatiolle suuri rikkaus.

Kun osaamisesi kehittyy, kasvaa myös potentiaalisi kehittää yhteisöä ympärilläsi. Olet oppinut jonkin asian syvällisesti, kun osaat opettaa sen toiselle. Tuplailo!

Mikä suuri kiitollisuuden aihe on saada oppia toiselta. Sehän tarkoittaa, että joku on valmis uhraamaan omaa aikaansa auttaaksesi sinua. Toiselle annettu aika on lahjoista suurin.

Kiitä työystävää somessa

Kannustamme sinua kertomaan työystävällesi, mitä olet häneltä oppinut! Juuri nyt ystävänpäivänä on hyvä hetki kiittää työystävääsi. Kiitosten antaminen ja niiden saaminen lämmittää mieltä – tuplailo!

Tallenna alta haluaamaasi someen sopiva kuva ja jaa se somessa tägäämällä henkilö, jota haluat kiittää.

Tägää postaukseesi Treen somekanavat tai käytä hashtageja #KehityOsaajana ja/tai #JatkuvaOppiminen, niin jaamme oppeja ja kiitoksia myös omissa kanavissamme.

Tree – Jatkuvan oppimisen palveluissa haluamme, että kaikille työikäisille löytyy kulloiseenkin tarpeeseen ja tilanteeseen mahdollisuuksia oman osaamisen kehittämiseksi. Olemme täällä sinua varten. Kehity ja opi uutta läpi elämäsi! Me Tree – Jatkuvan oppimisen palveluissa tarjoamme sinulle ja työyhteisöllesi parhaat osaamisen kehittämisen ja oppimisen ratkaisut.

Facebook kuvakoko

LinkedIn kuvakoko

Instagram kuvakoko

Twitter kuvakoko