Kirjasto

Ohje PIN-koodin asettamiseen - tarvitset PIN-koodin lainataksesi aineistoa kirjaston automaateilla

Kirjast sylissä
Pyydämme asiakkaitamme käyttämään palauttamiseen ja lainaamiseen kaikissa toimipisteissämme olevia lainaus- ja palautusautomaatteja. Automaattien käytössä tarvitset PIN-koodia ja sen saat helposti asetettua verkossa itse kirjautumalla Andoriin.

Kaikissa tiloissamme noudatetaan edelleen voimassa olevia turvallisuusohjeita koskien turvavälejä ja hygieniaohjeistuksia. Asiakaspalvelutilanteissa pyydämme sinua huomioimaan turvavälit toisiin asiakkaisiin ja henkilökuntaamme.

Kehoitamme asiakkaitamme käyttämään aineiston käsittelyssä automaattejamme. Automaatilla lainaamiseen tarvitset sekä toimivan kirjastokortin että siihen asetetun PIN-koodin.

PIN-koodin uudelleen asettaminen

Jos sinulla ei vielä ole PIN-koodia tai olet unohtanut sen, niin uuden PIN-koodin voit asettaa Andorin kautta (andor.tuni.fi) 

  • kirjaudu sisään asiakastietoihisi
    • käytä tuni-tunnuksiasi ja valitse Haka-kirjautumisessa ”Tampereen korkeakoulut”
  • valitse nimesi kohdalta ”Kirjastokortti” ja ”Omat tiedot”
    • valitse ”Päivitä salasana/PIN-koodi”

Vaihtoehtoisesti PIN-koodin voit uusia/vaihtaa ottamalla yhteyttä kirjastoon tai käymällä kirjaston asiakaspalvelupisteessä

Lisätietoja poikkeustilanteen käytännöistä löydät aina päivittyvältä korona-verkkosivultamme: https://www.tuni.fi/fi/kirjasto/korona

Aiheeseen liittyviä uutisia

Uusimmat uutiset kategoriassa Kirjasto

Uusimmat uutiset