Hyppää pääsisältöön

Korkeakouluyhteisön jäsen! Voit nyt aktivoida itsellesi kirjastokortin helpdesk.tuni.fi-portaalissa

Julkaistu 1.2.2021
Tampereen korkeakouluyhteisö
Linna kampus
Kirjaston kaikkien toimipisteiden ollessa suljettuna on helpdesk.tuni.fi -palveluportaalissa mahdollista jättää pyyntö opiskelijakortin / kortin aktivoimisesta kirjastokäyttöön. Palvelu on nyt käytössä myös henkilökunnalle. Kirjastokortti on pakollinen, jotta pystyt käyttämään aineiston noutopisteitä poikkeustilanteen aikana.
  • Mikäli sinulla on opiskelijakorttihttps://helpdesk.tuni.fi/ -palvelussa voit pyytää kirjastokortin aktivointia kirjautumalla palveluun tuni-tunnuksillasi. Aktivoi opiskelijakortti kirjastokortiksi -painikkeen löydät Kirjastopalvelut-osion alta.
  • Kirjastokorttien aktivointipyyntö toimii nyt myös henkilökunnalle. Henkilökunta voi tilata itselleen kirjastokortin https://helpdesk.tuni.fi/ -palvelussa. Tilaa kirjastokortti- painikkeen löydät Kirjastopalvelut-osion alta. Kirjastokortti toimitetaan tilaajan sisäpostiosoitteeseen.

Kirjastojärjestelmä generoi kirjastokortille PIN-koodin, joka lähtee automaattisesti tilaajan sähköpostiin kortin aktivoimisen yhteydessä.

Aktivointipalvelun ruuhkaisuuden vuoksi aktivoinnissa saattaa mennä 5 työpäivää.

 

Seuraa kirjaston verkkosivujen ja intran tiedotuksia, niin löydät aina uusimmat tiedot kirjaston palveluiden tilanteesta pandemiatilanteen aikana.

Kirjaston tilojen sulkeutumisesta huolimatta kirjaston kaikki verkkopalvelut jatkavat normaalisti. 

Tästä linkistä pääset lukemaan kirjaston toiminnasta koronaviruksen aikana - linkin sisältöä päivitetään jatkuvasti.